![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu taraftardaki nobre nefretide ne böyle yarabbim ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalkıpta öküz gibi yok pes oynayarak teknıgını gelıstırdı gıbı yorumlar yapılacagına haberde anlatılmak ıstenen alınmalı ! mınyatur kalede atılan sık gollerden bahsedıldıgı ıcın teknık denmıstır. bazen yapılan yorumlarda sevıye baya bı dusuyor haberın içeriğine bakarak yorum yapalım baslıga gore degıl lutfen ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yani gökhan öküz gibi dediğinde seviye düşmüyor da biz pes oynamış dedik diye mi seviye düşüyor ..nobre teknikti madem maçlarda neden görmedik bu tekniğini durumuna bir ironi yaptım yani bunda bu kadar tepki gösterilecek ne vardı anlamadım..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım okuzude ben yazmadım yukarı bakarsan yapılan yorumlarda gorursun.sadece örnekledım bende ama senın yaptıgın ıronı öküze kadar gelıyosa benım tepkı vermem gerekıyo kusura bakma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | "öküz gibi"yi sen diyorsun gibi anladım kusra bakma yanlış anlama için...daha dikkatli yorumlar yaparız teşekkürler uyarı için..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobremiymis top cambaz top kendi yapar nobreye cambazligi be ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (08-07-2009 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rkadaşlar yeter artık yaa. türkiye liginin en güçlü forvetlerinden biri yerli statüde bizde oynuyor. daha ne istiyorsunuz bı nobreden anlamıyorum. üstelik bu adam çok fırsatçı. top neredeyse mutlaka nobre oradadır. gözün kapalı topa vur kaleden uzaklaştırmak için, mutlaka orada nobre biter pres yapar topu kapar yada rahat oynatmaz ve defansı rahatlatır. bazı maçlar vardır bu özelliklere ihtiyacımız olan, bazı maçlar vardır bobonun adam eksiltmesine ihtiyacımız olan. yeter artık. ikiside birbirinden farklı iyi oyuncular. bize ikiside lazım. yeeeteeeeer. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |