![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Yerli-yabancı farkı! - HTSpor.com linkine girip saçma sapan haberi protesto edelim...gerçi yayınlayacaklarını pek sanmıyorum ama denemek lazım bu kadarına pes doğrusu... ne kadar çok kartaldaşa ulaştırabilirsek tepkimiz o kadar büyük olur...lütfen | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet bnde anlayamadım bu gayet normal ayrıca yurdışında gelen oyuncu daha kaliteli deye alındığı için onların biraz daha çok para alması çok çok normal diye düşünüyorum tabi bizim kaliteli oyuncularımızında parasını alması şartıyla
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük harf ile konu acmıyoruz baslık düzeltildi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam bu haber normal mi sizce...daha sezon başlamadan suları bulandırmak amaçlı değilmidir bu...o zaman haberin özetini amacını şöyle özetliyeyim...BEŞİKTAŞKımın yerli futbolcuları hakkını alamıyorlar...üç kuruşa oynuyorlar yerli oyuncular tepkilerini göstersinler...haberin başlığında fenerin adaletli transfer politikası olduğunu yerli yabanci arasında dengeler korunduğu yazıyor...dikkat etmediniz belki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abicim böyle bir sürü haber var ayrıca haber türkün çıkardığı spor haberlerini takip ettim.Aleyhimizde tartışmaya neden olacak bu tarz 4-5 haber çıkarttılar bu yaz Daha önce mail atarak tepki gösteriyorduk ama mail at at nereye kadar.Haber türk çıkarmazsa başka bir kaynak bu tarz haberler çıkartıyor Bu konuda taraftarımızı bilinçlendirmeye yönelik yorumlar - konular yaptık Taraftarımızı besiktasforum.net ' e davet ediyorum.Bizi takipe etsinler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocuklar..ben iki senedir bu forumda yazıyorum..Bu tip haberler ,Beşiktaşımızı karıştırmak ve taraftarı bölmek için bazı gazeteler tarafından bilerek yapılıyor..sallamayın..size şu kadarını söyliyeyim..özellikle yerli futbolcuların büyük bölümü ,taraftar tepkilerini özellikle bizim forumumuzu takip ederek ölçüyorlar..Basından ve yönetimden takip edenler de cabası..onun için bu sapırsaçma haberlere çok da tepki vermeyelim..gerek yok..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |