![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burak mac kazanmayi daha gol atamiyoruz golllll. 0 cekeriz merak etmeyin eziklere yenilirsek zaten taraftar o stadi demirördek in basina yikar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anasını satayim sampiyon olmusuz okadar gelir elde etmişin kurduğun kadroya bak geçen sene -5 maç yapmamış kaşı sen al sağ bekte oynat tellonun götü kalkmıs ekrem şampiyonlar liginde fıs,fink koskoca bi hiç bu kadar olumsuzluk varken gelde maç kazan bu mantalite devam ettiği sürece bu takımdan bi cacık olmaz kanser ettiler adamı taraftarda bugün çok kötüydü hiç destekleyemediler takımı erman toroğlu doğru dio taraftar kendini tatmin ediyo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sizce gol atabilirmiyiz ?ben ondan bile şüpheliyim şakagibi takımız kardeşim baş şakacı rezil denizli adam ilizyonist gibi sağbekten önlibero forvetten solaçık heleki hayatı boyunca 30 metre depar atmamış yusuftan daha ferrariden birşey çıkartmadı asıl büyük numara o olacak bence onu bekliyorum merakla... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |