![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre denilen adam bu takıma nobre olarak geldi en öenmliside türk statüsünde oynaması yani yabancı kontenjanı işgal etmiyor bobo ilk geldiğinde kimdiki bu takım sayesinde geldi bobo oldu sonra zam istedi onu aldı şimdide talip çıkınca tutturdu ya teklif edilen parayı verin yada beni bırakın diye ve bu aynı yolu telloda izlemeye başladı arıza çıkarmaya başlayan özelliklede bunu alışkanlık yapan adamı para ediyorken satacaksın beşiktaş bu takım kimsenin gitmesi ile batmaz yada sonuncu olmaz zamanında sözleşme imzalarken kimse zorla attırmadı onlara imzayo koşa koşa geldiler sözleşme bitsin ondan sonra iste ne kadar istiyorsan zammını verirlerse verirler vermeslerse by by
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadasim nobre sence 2,4 milyon degerindemi 3 sezonda 30 gol atan adama okadar para verilirmi yaaa , delgado yatiyor diyorsun unutmaki nobre yönetimle anlastigi haftadan sonra hep sakat neden acaba bunu neden kimse görmek istemiyor....lütfen delgadoyla nobreyi kiyaslamayilm delgado ve bobo nobreyi ceplerinden cikarir ya...yalniz türk statüsünde diye senelik 2,4 miylon verdiler sanki türkiyede türk forvet yok hatta batuhana senelik 2,4 milyon ver bir sezonda 30 golu gecer ...ama yönetim dengeleri hep bozdu...bobo nun her canli röpertajinda besiktasta cok mutlu oldugunu göderilmedigi sürecede besiktasta oynamak istedigini duydum , bu basinda 2 aydir bobo gitmek istiyor diye diretti adam ne yapsin olimpiyakosta hadi ingiltere ispanya ligi falan yazsalar anlayacagim... Konu ferres tarafından (11-07-2009 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin söyledğin şeyler farklı meseleler..Ben oyuncuların yönetime gidip '' zam istiyorum '' talebinin sebebinden bahsediyorum..Nobrenin hak edip etmediğinden değil..Ki o zmanda söyledim hala da söylüyorum Nobreye verilen 2.4 kabul edilemez..katılıyorum.. Ancak Nobrenin 2.4 istemesinin ve diğerlerinin peşinden zam istemesinin nedeni , 3 sezondur takıma hiç birşey verememiş sözüm ona yıldız Delgadoya verilen 2.1 mil. eurodur.. Nobre salak mı ki , takıma hiç bir katkısı olmayan bir oyuncuya verilen 2.1 mil.euro yu görünce , kendisi de canla başla mücadele edince onun kadar para istemesin.. Hayır anlamadığım şey tamam çok üst düzey bir adama veririsin iyi para kimsenin gıkı çıkmaz..Tartışmasız bir adam olur Eyv. der oyuncu..ama durup dururken Delgadonun bonservisne 7 mil dolar vereceksin kendisine yıllık 2.1 mil.euro vereceksin..sonra efendim nobre çok para alıyo, yok efendm tello bu kadar istiyo..İsteyecek tabi..Delgadonun 2.1 e imza atmasının hemen ardından burda yazdık çizdik..Sırası gelince bütün oyuncular bu kadar yüksek ücretler talep edecek diye..nitekim sırası gelen gerekli iyileştirmeyi istiyor haklı olarak.. Anlatmak istediğim şey burda oyunculardan kaynaklanan bir hata olmadığıdır..Tamamen yönetimin yaptığı stratejik bir hatadır..Bunca verilen paraların vebalini oyunculara yükleyemezsiniz..Oyuncu ister..Esas iş Yönetimdedir..Yönetim bu hatayı yapmıştır..Sonuçlarına paşa paşa katlanacaktır.. Konu RamesooN tarafından (11-07-2009 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nobre'ye verilen para çok fazladır, buna katılmamak elde değil, zaten ben bu kadar paralar verilmesini istemem bir oyuncuya, bu oyuncu iyi bir ligden iyi bir takımdan gelir tamam eyvallah, o zaman 3.5-4'te verilir gerekirse, ama Bobo-Delgado-Nobre vs. gibi oyunculara 2 milyon €'dan fazla verilmesini hiç doğru bulmuyorum...Yazık yanii... Ama durmadan Nobre'ye ona buna sallayıpta hala Delgado'yu kollayanları da anlayamıyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |