![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado dan bi cacik olmaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßeLki ßiraz.. taßata'yı aLacağına ,daha doğrsu ona o kadar para wericeğine deco'yu aLsaydın en azından..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgadoyu hiç beğenmezdim ama mevcut futbolcular onu aratmaktalar...küçük hedefte kalmasında fayda var lig için yeterli alex in 5/1 i kadar fayda sağlar...büyük düşüneceksek ki tüpçüyle zor delgado ve tabatadan daha iyisi lazım...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabatayla iyi bir 2li olabilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elbette etkili olacaktır diyeceğim ama... Geçen yılki iyi futbolcu diye adlandırdığımız futbolcular, bir bir hayal kırıklığına uğrattı bizi. Aynı şeyi delgado'dan da yaşamayı istemeyiz..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | delgado gol atip yeteri kadar asist yapamiyordu belki ama takimi organize edebilme ozelligi vardi adamda delgado geldiginden beri diyorum delgado bi aleks olamaz cunku yerleri ve durumlari farkli delgado bildiginiz sag ic oyuncusudur baselde boyle oynadi baseli o bolgeden yonlendirebiliyordu biz adami besiktasta forvet arkasi sol acik sag acik on libero heryerde kullandik dunya futbolunda delgadonun yeri kalmadi malesef turkiye liginde bize yetecektir takim en azindan su andaki organizasyonsuzlugundan kurtulacaktir tabatanin son 2 maci benim gozumde wolfsburg macinda begenmedim trabzon ve fener maclarindada ayni seyi izlersem tabata bize topcu olamaz bunu anlayacagiz simdiye kadar izledigim tabata delgadonun sag bacagi olamaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |