![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | türkiyedeki en iyi bireysel savunma oyuncuları bizdeyken neden ileri bu kadar alt sevide oyunculardan kurulu anlamak zor ne fbde ne gsde ferrari sivok toraman ernst gibi oyuncular yok ancak ilerisi iş yapiyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen yaaa ara transferde kaliteli bir forvet bizi uçurur zaten geçen sezon biterken söylüyorduk bunu halada söylüyoruz bariz bir gerçek bu forvet adamı lazım adam gibi gol atçak bir tane inşallah ara transferde alırız böyle bir adam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende senin gibi düşünüyorum.kaleye cordoba gibi bir kaleci gelmeli.topu oyuna iyi sokabilen bi kaleci olmalı,yani güney amerikalı olmalı!hakan ligde bizi idare eder ama avrupada????????? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | İşte Beşiktaş farkı Suskunluğu bozuluyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bobo,ernst,ferrari,ismail,holosko,tello,toroman,si vok,nihat bunlar gerçekten iyi oyuncular bakmayın içlerinden bobo,holosko,nihat oynayamıyor tello maçları sallamıyor bunu sorumlusu yine yönetim ve teknik ekip.Akkkıllıca bir idareyle kadromuz aslında çok iyi.Bu adamalrın formda oldukları zamanları hatırlayın bizim tek sorunumuz bu oyuncuları küstürenler.Bu takıma hiç birşey vermeyen delgado ve nobre efendi ise ilginçtirki en fazla kazanaları.Kimse kızamsın ama bende tello olsam bende oynak istemem.Sen şampiyonluk pirimlerini dağıtıcam de bayram harçlıgı verri gibi adamlarla dalga geç sonrada neden oyuncularımız formsuz. ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benim anlamadığım nobreyle tabatanın bizim takımda ne işi var hala anlamıyorum... yusuf tabatadan 10 gömlek üstün, bobo nobreden 10 gömlek üstün zaten batuhanda var... bu parayı aklıyorlarmı anlamıyorum... ama bana hiç iyiniyetli gelmiyor... bu paralar bu adamlara verilemez... veriliyorsa bir nedeni olmalı... Maliye Bakanlığı göreve!!!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ismnail mükemmel oynadı ama fener maçın çıkara böyle çıkarsak faraş oluruz. garibim ismail ileri geri çalıştı sol tarafı tek başına idare etmeye çalıştı. hakan-ferrari-ernst-ismail gerisi yalan. ayrıca bobo yu anlamıyorum kornerden geleni atamazsın kötü vurursun attığı pozisyonuda kaçır kabul ama adam rakibi bire bir yakalıyor başka kimse yok. ne sağında ne solunda ne gerisinde adam vardı. hiç mi adamı geçmek için bişey yapmaz bi insan. bobo nun miadı doldu artık
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu arada havaalınan gidip takımı alkışlayanlara yazıklar olsun. bu kadar aciz bir oyun sonunda takımın bitarafını kaldırıyorlar. demekkiş demirörene gösterilen tepki yalanmış.sadece skora bağlıymışız.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |