![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklam kokuyor artık bunlar ya.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle şeyler arttıkça işin içine kar zarar vs.gibi durumlar giricek malesef. Ayrıca bu grup Beşiktaş taraftarını temsil ediyor gibi görünüyor yani yarın bir gün bir protesto olduğunda bir çatışma bir kavga vs olduğunda direk bu tv kanalı vs. hedef olucak onun için ben bir taraftar grubunun bu şekilde dallanıp budaklanmasını doğru bulmuyorum. Bu iş taraftarlıktan çıkıp tüccarlığa dökülür ileride. O zamanda Beşiktaşlılık ortadan kalkar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa olduğunu sanmıyorum söz konusu bizim taraftarsa her seyi yapabilirler. inşallah olur. valla süper manyak bişe olur basından yana o kadar dertliyiz ki bizi anca paklar kendi tv kanalımız. Tek korkum BJK tv gibi olması yani izlenmemesi reklam verilmemesi vs vs vs
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk tv ne oldu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tarafsız olucaksa kendi emelleri doğrultusunda kullanılmıcaksa bir sakınca yok. ama burası kar yaparsa karı kimin olucak kulübün mü? organize olma açısından da çok katkı sağlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle bir kanal açılıp Beşiktaş hakkında sürekli haber ve program yapabilirmi ? Burada Beşiktaş'ın isim hakkından kaynaklanan bir reklam geliri olmayacakmı ? Olacak ise ne diye Bjk Tv'den yayın yapılamıyor ? Bu düşünce ilk bakışta çok etkileyici ve kulağa hoş geliyor ancak biraz düşününce aslında buna gerek olmadığı ortaya çıkıyor. Böyle bir kanal kurulursa Beşiktaş üzerinden ticaret yapmış olacak ve kulübe hiçbir yararı olmayacak. Kanal açmak isteyen arkadaşlar mevcut olan Bjk Tv'ye nasıl fayda sağlayabiliriz diye düşünüp yardımcı olmalıdırlar diye düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |