![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
onlar geri gelmez ama iyi oyuncular bulunabilir gökhan ü. var inan bobo ya 3 gömlek büyük gelir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo iyi forvet oyuncusu olma yolunda ilerliyor ama biraz daha pişmesi lazım sabır göstermek lazım bence son vuruşu iyi bir forvet uzun yıllar Kartala hizmet eder inşallah...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Brezilyalı yıldız, UEFA Kupası'nda Tottenham'ı İnönü'den eli boş göndereceklerini de sözlerine ekledi. inş bobo ozaman görücez seni
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | İyi futbolcu belki ama çok formsuz maçlarda glen topu ayağında bile tutamıyor | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo ii bir futbolcu..son vuruşları çok iyi..ayrıca topa ii baskı yapıp sağa sola koşuyor..bunun yanında çok genç ve tecrübesiz..ilerleyen yıllarda çok daha ii olacağından hiçbir şüphem yok..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ilerleyen yıllar mı!! allah korusun ya,seneye görmek istemiyorum onu...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |