![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Tepki Devam Etmeli mi ? | |||
Evet / Yönetim Gidene Kadar Devam Etmeli | ![]() ![]() ![]() ![]() | 44 | 93,62% |
Hayır / Yönetimin Yaptıklarına Göz Yumulmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 6,38% |
Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son Zamanlarda Merak Edilen Bir Soru Cevap Bekliyor ; " TARAFTAR SUSACAK MI ? " Takımını Her Türlü Koşulda 90 Dakika Susmadan Destekleyen TARAFTAR'IMIZ , Yönetim'in Akıl Sıra Erdilemeyen Davranışlarına Karşılık Tepkisine Devam Edecek mi ? Bu Yarışı Kim Kazanacak ? " Y.Demirören ve Yönetimi mi ? TARAFTAR mı ? "
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kongreye kadar devam etmeli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hic hiz kesmeden devam etmeli, zaten bu futbolla bu ligin sonu gelmez bizim icin yönetim gidene kadar protestoya devam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | SEN KİMSİN Kİ SENİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAYANIN BEŞİKTAŞLILIĞINDAN ŞÜPHE EDECEKSİN BENİM BEŞİKTAŞLILIĞIMA HİÇBİR BABAYİĞİT LAF EDEMEZ TAMAM MI!!!!!!!!! BENCE ANKET EKSİK OLUŞTURULŞMUŞ BİR ŞIKTA DAHA KONABİLİRDİ MESELA; takıma daha çok zarar verdiği için kongreye kadar durdurulması olabilirdi ayrıca kongreye kadar iki ay kala yönetimde istifa etmeyeceğine göre bu protestoları başka bir şekilde dile getirilmesi görüşündeyim önümüzde beş hafta var belki ligin ilk yarı bitiminde liderlik koltuğunda olcağız neden olmasın
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Yani ilk yarı sonunda lider olmamız halinde yönetim başarılı mı diyorsun şimdi?Bırakalım bu işleri..6 Senedir burada Demirören'e yeri geldiğinde çok ima edildi Başkanlık makamına yakışmayan hareketlerde bulunduğu sözünde durmadığı Gideni arattığı..Ne oldu?Bir faydası oldu mu?Olmadı.. ''Bir laf vardır Hak ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı...'' Hala savunmayalım farklı şekilde ifade edelim düşncesini..Olmuyor..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (13-11-2009 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |