![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | murat erkan [ sevgili barış kardeşim ] alt yapı hocalarımızda necdet hoca alt yapılardan sorumlu yöneticimizle bu konuyu konuştuğunda yaklaşık 4-5 gün önceydi...ben bunu burda açıkladıktan bikaç saat sonra hakan aksoyun açıklamları yayınlandı...ilgilenioruz die...somut ilk açıklamaydı...biraz önce necdet hocayla telde konuştum..100 kişiye msn mi verdim anlattım..yine söylüorum..yalanlamadılar çünkü uğraşıolar..interle anlaşıldı..genoa ve portoylada inter anlaşmıştı ama quaresma gitmedi..onlar vazgeçti ama yönetim taraftar baskısıyla hala ısrar edio..başkanımız yarın bizzat bikaç yöneticiyle birlikte gidecekmiş..inter şuan amerikada kampta..interide devreye sokacaklarmış..burdayım ve kaçmıorum 28 yaşındayım...çarşılıyım geçen sene 30 maça gittim...kuruçeşmeyede gittik..yalan yok ve çok net konuşuorum...umarım ikna edilir...ama sorun interle kesinlikle diil... kaynak: haber1903
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |