![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sirtimiza bu reklami alacagimiza stada almisiz bence cok daha iyi olmus. formanin her tarafinda bir reklam olmasinda cok cok daha iyidir.. sonucta para kazanmamiz gerekiyo bu sekilde olmus .. biraz garip de gelse yapacak bisey yok dunyada artik tek birsey konusuyor o da PARA...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlı taraftarların kalbinin attığı kapalı tribüne Türk Telekom reklamının alınması taraftarlar arasında büyük tepkiye yol açtı. Yapılan anlaşmanın içeriği ve şekli açıklanmadan uygulanması Beşiktaş`a gönül veren taraftarlarda şaşkınlık yarattı. Siyah ile beyazın hakim olduğu tribünlere mavi rengin sızması taraftarları kızdırmış gözüküyor. Konu ile ilgili yaptığımız araştırmalar devam ediyor... Yeterli bilgiye ulaştığımızda bunu sizlerle paylaşacağız. - HABER 1903 - | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | birincisi bu reklamin kapalinin ortasina degil kenarlarina almislar resimlerden ole gorunuyor ayrica kapaliya alinmasinin nedeni belli naklen yayinlarda tv ler numarali tarafindan cekim yapiyor sonucta butun macta kapali gorunuyo ve bir reklam alinacaksa kapaliya alinir orasi para getiri cunku.. ben karsi degilim acikcasi zaten eninde sonunda yikacaz sitadi yapacaz yenisini insallah bu sene icinde izin alinir da yeni stada biran once kavusuruz...
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya bu ne rezalet güzelim beşiktaş yazısını kapatmışlar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben yanlis mi goruyorum sadece sol localarin ustunde var reklam resimdeki bu sanirim besiktas yazisina dokunulmamis. bana oyle geliyor.
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KEPAZELİK renklilerle beyazı ayırın !
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazi degerler varrdir bu parayla satilamaz artik para icin birseyi degistirip satiyorsa yakinda o kisi para icin kendisinide satar !
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
İBO-KÜBY ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | berbat bişe yaff.utanın yaa o yazıyı kapatıp reklam konulur mu
__________________ ![]() KÜBY-İBO 33-58 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |