![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | su adami satmayacaksaniz eger 2 milyon eurodan yeni bir sozlesme imzalatin bu sezon bitmeden yoksa bedavaya kacacak onumuzdeki sezon
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu sözlerden de anlaşılıyorki Bobo Beşiktaş'ı bitirmişti kafasında, gidecekti Yunanistan'a, ama kulüpler anlaşamayınca kalmak zorunda kaldı bizde...Bu sene Bobo'dan fazla bir şey beklemiyorum bu yüzden, mutsuz görünüyor zaten...Bundan sonra ya yönetim maaşına zam yapacak Bobo'nun yüzünü güldürecek ya da seneye gidişini izleyecekler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sence bu adam yilda 2 milyon euro'yu hak ediyor mu abi???? veya nobre, delgado hak ediyormu aldiklarini???? bence bobo türkiye liginde iyi bir topcu ama avrupada siradan biri. bir örnek vereyim almanya 1Liginde hangi futbolcu 2 veya 2,5 ve üstünü kazaniyor??? toplasan 1 Ribery 2 Luca Toni baska???
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |