![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Quaresma'da tereddüt eden adam Gerrard'ı, C.Ronaldo'yu, Messi'yi getiremeyeceğimizin de farkındadır umarım.. Bu adam her türlü katkı sağlar bence..Diyelim katkı sağlamadı, ama zarar ettirmez..Quaresma gibi bir oyuncuya bukadar ihtiyacmz varken, İnter'de başarılı olamadı diye bütün geçmişini yakarak bu oyuncuyu reddetmek Beşiktaş taraftarına yapılan terbiyesizlikten öte gitmez..Mustafa hoca böyle bir kusur etmez umarım..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adami almak cok zor, olabilir mi tabiki olabilir ama yüüzde 15 sans veriyorum insallah gelir kim istemez ki
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bide sana tek bi soru, Diegoyu mu Quaresmayı mı istersin, hangisi takıma daha çok katkı sağlar ? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yattarra trabzondan ileri gidemiyor evet..Ama Quaresma gidiyor işte..İnter'in oturmuş düzenine ayak uyduramadı diye de disiplinsiz ilan edilmemeli bi oyuncu..Mancini de Quaresma gibi..O da mı disiplinsiz..Roma gibi disiplinin en üst düzeylerde olduğu bir kulüpte baba gibi oynuyodu ama.. ![]() Diego mu Quaresma mı sorusu zor bi soru benm için. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Diego diyeceğini biliyordum, nedeni de daha çok futboluylan gündeme gelmesi işte, sempatik geliyor bu yüzden. ![]() ![]() ![]() Quaresma gelirse üzülecek değilim tabii o kadar da şey değiliz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben Yattara ile Quaresma kıyasına girmem walla.. ![]() ![]() ![]() ![]() Diego da Quaresma da kabulüm..Bu tip oyuncular gerek artık bizim gibi iskeletini olşturmuş takımlara..
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kıyas yapmıyorum ama Yattara'nın yeteğine laf edebilir misin, onun gibi çalım atabilen 1 tane oyuncu var mı Türkiye'de, Türkiye'yi geçtim Avrupa'da bile az var yaf, ama işte adam akıllı uslu değil, bu yüzden de hala orda, anca Katardan teklif geliyor, Katarda öyle düddürükten oyuncuları almaz ama, yetenekli oyuncuları alır. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |