ya bunu saka olarak algiliyorum. besiktas adini bile duymak istemiyorum diyen biri mi besiktaslilik durusunu gosterdi ? Buyuk baskan Sebanin izinden gidiyodu diyosun sen sanirim serdar bilgilinin nasil baskan oldugunu unuttun o baskan secildiginde Suleyman Seba nin neler soledigini neden kuluptekilere kustugunu unuttun galiba.. isin maddi kismina gelirsek simdi yildiz yildiz diye tutturmamizin nedeni demiroren olabilir mi? su an yaklasik 100 milyon dolar borc var. serdar bilgiliden 30-35 milyonla alindi. bu yonetimin en buyuk elestirisi budur. yani 5 sezonda 70 milyon borc yapmistir. bu sure zarfinda inonu stadi 21.000 den 33.000 e yukseltildi. fulya da Suleyman Seba projesi yapildi. Akatlar bitirildi. peki sole dusunelim o muhtesem baskan serdar bilgili doneminde ne yapildi ona bakalim. borcsuz kulup alindi ve yaklasik 30 milyon dolar borc yapildi 4sene de yani bu surede demiroren doneminden farksiz olarak oyuncu ve teknik direktor alimi gerceklesti. ayrica 15 milyon dolar gibi kulu[p hisseleri halka acilarak para kazanildi hisseler satildi yani. bunu da borca eklemek gerekir toplam 45 milyon dolar olur. 4 senede . ayrica yuzuncu yil gibi muhtesem bir donem bir yil vardi ellerinde o donemde muthis para kazanildi. simdi ondan da 5 milyon ekledim ben ekstradan kazanilan para olarak eder 4 senede 50 milyonluk kayip para... yillik 12.5 milyon dolar kaybedilmis bilgili doneminde 14 milyon kaybedilmis demiroren doneminde. bu iki donemde de tek sampiyonluk var. ayrica demiroren zamaninda 1 super kupa 3 turkiye kupasi da var. simdi dusunelim arada ki yillik 1.5 milyonluk fazla harcama inonu stadi ve fulya projesine degmez mi... bence deger. kulup butcesi 30 milyon dolardan 120 130 milyon dolara cikmis. bunun yaninda kimse demirorenin besiktasliligini tartismiyor ama bilgili kendi besiktasliligini kendi tartismaya acti.. son soz olarak 101. yili yasamis kisiler olarak calinan sampiyonluk ve kulubun yuzustu birakilarak ugratilan zararlarini dusununce sunu diyorum ki helal olsun demiroren bilgili gibi baskan gorduk seni mi elestirecem ben.!!!!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Konu ozgursum tarafından (19-07-2009 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir..
|