![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | DEdiğini yapar bence. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Erkan'i izlemistim 10 dakikalik performansindan bile sunlari cikarabildim: ---Dribling yapabiliyor. ---Guzel vucut calimlari atiyor ve bilekleri son derece kivrak. ---Mesafe tanimaksizin sut atiyor ve bu konuda cok cesaretli. ---Oyunu iyi takip ediyor ve oyundan kopmuyor
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | serdara vermesi gereken şansı bu yıl erkana verirse ki serdar böyle giderse bu böyle gelişecek inşallahta gelişir çnkü serdarın adam olucağı yok dediğini yapar diye düşünüyorum erkanda çok ışık görüyorum ben inşllah daha iyi olurr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | serdar özkan bi halt olmaz..serdara verilen şans bence erkana verilsin...bu serdardan bi cacaık olmazz ikinci ligde oynar anca buu bi gram geliştirmiyo kendini yaaa..biz bus serdarla erhanla zor iş yaparaız..gerçi erkanda o kadar ii deil sölim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |