![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş ve spor camiası bir değerini daha kaybetti hepimizin başı saolsun... seni unutmuyucaz vedat abi... ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAKZİ!!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun. Bu aralar çok beşiktaşlı vefat etti hepsi sanki beşiktaşın şampiyonluğunu bekliyormuş. Birer birer aramızdan ayrılıyorlar. Nur içinde yatın güzel insanlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Çok büyük bir acı.. Seba ile beraber gördüğüm en büyük Beşiktaşlı.. İnsanlığı ve mütavaziliği tartışılmaz güzel insan.. Şeref bey ve Hakkı Baba'dan sonra Beşikta'ın en büyük kaybıdır.. Bazı haberlerde yazıldığı gibi spor yazarı değil kendi ifadesiyle Beşiktaş yazarı olan ve hayatında hiçbir takım hakkında yorumda bulunmayan Beşiktaşlılığı iliklerine kadar özümsemiş kanıyla canıyla her yeriyle tam bir Beşiktaşlı.. Malesef son yıllarda hep bu mevsimde büyük bir kayıp veriyoruz ama bu içlerinde en büyüğü oldu.. Çok yıkıcı oldu.. Çok acı oldu.. Allah gani gani rahmet eylesin.. Ruhun şad olsun.. Vedat abinin yasını tutmak içi kulüp olarak federasyona başvurarak en azından bu sene sonuna kadarki tüm maçlarımızda simsiyah forma ile maça çıkmalıyız.. Onu unutturmamalıyız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Başımız sağolsun... Babacan, en önemlisi gerçekten "Beşiktaşlılık Duruşu" sergileyen örnek bir Beşiktaşlıydı... Kendisine Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum... BİZLER CEHENNEMDEN KOMBİNEMİZİ ALDIK AMA VEDAT KAPTAN, SENİN MEKANIN CENNET OLSUN...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük kaptan 2 günde özledik seni ne olurdu bizi hiç bırakmasaydın...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yıllardır hiç tanışmadan hep tanırmışım gibi hissederdim vedat abi için..ve geçtiğimiz gün vefat haberi geldi...çok yakın bir dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum 2 gündür...işte bunları insanlara hissettirebildiğin için güzel adamsın sen vedat abi...mekanın cennet olsun, seni hiç unutmayacağım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |