![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Haydi hayırlısı... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | gittiği yerde başarılı olur inşallah | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | eğer ki kiralık verilecekse ve daha sonra yararlanılmak isteniyorsa türkiyede kalması çok daha iyi olurdu bizim için tabi satılcaksa ayrı konu istediği yere gidebilir yada kiralık vermek zorunda kaldılarsada sorun değil zaponun bir an önce elden çıkarılması lazım resmi maçlarda ferrari yi oynatamıcaz yoksa bu anlamda önemli bir detay bu inşallah kiralık yada satılık gittiği yerde başarılı olur seviyorum ben zapoyu kişilik olarak çok fazla
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | " Zapo kalmalı" diye,daha trasnfer dönemine girmeden önce yazmaya başladım.Ferrari için Zapo gözden çıkarıldı. Eğer Zapo,İspanya'ya götürülmezse bilin ki,Mustafa Hoca,onu silmiştir. Hiç olmazsa yönetim kiralık olarak Almanya'ya da bir takıma vermelidir.Bonservisi ile verilirse,o zaman görün szi beni ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |