![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ne diyim ya sevincimden ağladım ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu takım türkiye'nin en dengeli takımı, denizli de en iyi stratejisti mentör hocası, manchester united galibiyeti kulüp adına önemli fakat daha önemlisi son zamanlardaki geri dönüş inanç ve bir teknik adamın en dipteki zamanlarda dahi soğukkanlılığıyla oyuncularına ve çevresine sirayet etmesi denizli'nin bu takım için uzun vadede gerekli olduğunun tartışmasız göstergesi olmasıdır, popülist yaklaşımlarla yorumlarını yapanlar o yorumlarını kahvehanelerde yapsınlar bir zahmet, tek gerçek vardır ve anlık momentum değişimleriyle şekillendirilen kararlar hiç bir zaman kalıcı başarıların temelini oluşturamaz... denizli, gelen giden yönetim başkan kim oursa olsun bu takımın başında yer almalıdır, artık makul ve mantıklı düşünenlerin birşeylere karar verme günü geldi de geçiyor bile, kahvehane tarzına sahip olanların değil...maçtan önceki soğukkanlılığı, gülen suratı ve rahatlığıyla herkese huzur veren ve maçtaki dengeli takımıyla da bunu taçlandıran denizli bata olmazk üzere tüm futbolcuları bu galibiyetinden dolayı kutluyorum, tebrikler beşiktaşım... Konu lepido tarafından (26-11-2009 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | helal be ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Avrupadaki ilk galibiyetini alan, maça oyuncuları çok iyi hazırlayan, onları motive eden Mustafa hocayı ayrıca tebrik etmek gerek, çok önemli bir maçı kazandırdı bize...Manu'ya karşı İngiltere'De nasıl oynanması gerekirse öyle oynattı takımı...Oyuncular da hocanın dediklerini yaptı, ellerinden geleninin fazlasını yaptılar, mücadeleleri üst düzeydeydi, galibiyete inanmışlardı, onlara da helal olsun...Maçın yıldızı Rüştü'yü ayrı tebrik etmek istiyorum, öyle 2 kurtarış yaptı ki, bunları hayatım boyunca unutamam...Her şey harikaydı dün, Fb maçından sonra bu maçında kazanılması çok önemliydi, gol yemememiz daha da önemliydi, 7 maçlık galibiyet serimiz devam eder umarım devre arasına kadar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |