![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Konusmus , Ayrica da Ders Niteliğinde Bir Konusma Yapmıs.. " Gazete Kağıdındanda Olsa O Formayı Arma için alırım " Tabiki , Bu Sene Forma Almıyoruz Demedik , Her Sezon Yaptigimiz Gibi Olacak Bu Sezonda.. Taraftar Forması içinde İnsallah Güzel birşey seçilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar neredeyse 7.şampiyonluk görüşüm ama formamızdaki armanın içinde taşıdığımız Bayrağımız haricinde bu yaşıma geldim hariçten formanın diğer köşesine Bayrağımızın konduğuna ilk kez şahit oldum,T.F.F. böyle bir kuralı varsa yenimi çıkardı veya daha önce niye yoktu,zaten diğer takımlar mecburen öyle yapmak zorunda ama biz değiliz özelliğimiz bu zaten. H.Aksoy un açıklamaları tamamen duygusal ve sahte geldi bana,eğer forumlardaki formaları ekip olarak beğenmedilerse onlara söyleyecek söz yok formalar ortada,forma alma kültürümüz yokmuş bizim yapma yaaaaa o kadar parayı kimden kazanıyosunuz o zaman?yaptığın açıklamanın nerelere gideceğini iyi bilmesi lazım,göğüs reklamından yiyorsa kaldır C..T...reklamını bak neler oluyor,sanki sadece sen geceni gündüzüne katıyosun onurluymuşşş istifa et o zaman Adidas a 27 günde şişirme forma çıkarttırmak marifetse eğer bizler lig başlayana kadar beklemeye razıydık yeterki sade,şık ve siyah-beyaz olsun.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cizgiliyi ben bgendim , alırsam ondan alıcam zatn, Ama carsafa o bjk armasını dikseniz o bile kutsal olur
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Fotoğraf koyarak hatırlattığınız için teşekkür ederim,çok büyük bir pot kırmışım herkezden özür dilerim,yazdıklarımı tamamıyla tekzip ediyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Benim icin Maclarimiz Onemli Forma Deil........
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |