![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla ne avantaj sağlar bilmiyorum ama hem arkası hem babasının çevresi hemde BEŞİKTAŞ içinde ki adamları sayesinde yeniden seçilecek gibi duruyor. Sonuçta karşısında güçlü bir adayda yok. Bir yandan umarım yanılıyorumdur diyorum ama kafamı öbür tarafa çevirip murat aksuyu görünce de acaba gelirse daha kötü olurmuyuz diye düşünmeden de edemiyorum.. Allahım sen sonumuzu hayır eyle..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende avantaj saglar diye korkuyorum zaten, nerdeyse besiktas kazamasin diyecem ya ne halere düsürdü bizi bu rezil baskan
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Avantaj sağlayıp sağlamıcağını ocak ayında hepimiz görices..Ama İnş sağlamas çeker gider..
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla,inşallah gider ama bunun cevabı Ocak'ta belli olur..Beşiktaş tüzüğü olan bir kurumdur ve Genel kurul ne derse o olur.. Ayrıca sevgili Gökhan'cığımın aksine takım Ş.L ni alsın Demiröreni sırtıma alır İstanbulu dolaştırırım..
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Duygusal tepkiler vermeyi seven bir yapımız var etki yapabilir bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi valla sen dolaştırırsın ben yine Yeter Y.D Yeter diye bağarırım. Bazı arkadaşlar bu sözlerimde ne kadar samimi olduğumu geçen sene ki şampiyonluk kutlamalarında da görmüşlerdir. Stadta Y.D çağarıldığında herkes alkış yaparken biz kalkıp Yeter diye bağarıyorduk. Günlük başarılara endeksli değil benim takdir mekanizmam seninde öyle olmadığını biliyorum. Tabi ki başarıda sevinicez ama bu adam başımızda bulunduğu sürece protestoma devam ederim ben. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Etsen ne olacak mantığından çok saf belli etme durumu bizimkisi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kesinlikle etki edicektir ama artık genel kurulumuzdaki yöneticilerimiz büyüklerimiz gözlerini açsın biraz demirören gerçekten bir çok yanlş yaptı hep denizli düzeltti onun yanlışlarını bunu görüp takım ne durumda olursa olsun yanlış yönetiliyor denilip demirörenin seçilmemesi gerekir
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |