![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdarin neresi yetenekli allah askina hani söyle basit oynasa daha verimli olacak ona birsey demiyorum ama adam pas verilcek yerde sut cekiyor olmicak yerde calim atiyor aklini calisdirmiyor hic bazen macin icinde ne yapmaya calisiyor cok merak ediyorum. ronaldinhoya bakin allah öyle yetenek vermiski ama adam kafasini futbola vermedigi icin oynayamiyor etkili olamiyor. birde yusuf abimin dedigini gercekden cok komik buliyorum ve kesinlikle katilmiyorum serdar ardanin yanina bile yaklasamaz aralarinda dünya kadar fark var ya ardanin isatiklerine bakin serdarinkine bakin serdarin en iyi sezonu ardanin en kötü sezonu olmus gibi oliyor arda 20 asisst yapiyor senede bizim serdar 5i zar zor veriyor serdar ardadan daha iyi demek futbola ihanettir !! hani o yetenegide görsemya söyle kücük kiyaslama yapayim ama yok serdarda yetenek potansiyel denen biirsey görmiyorum..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |