![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 8 maci pespese kazanmis bir takimin futbolcusuna yuh cekilmez kardesim kim ne derse desin ustelik besiktasim cok iyi top oynadi bu macta ama bazen sanssizlikta olacak yapacak birsey yok kismet degilmis demekki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence mu maçtaki komple protesto yersizdi olabilir takım her maçı kazanacak diye bir şey yokki gerçi çok gereksiz bir puan kaybıydı moralim bozuldu ama asıl sorun bence nihat değil nobre ve tabata bu adamlar çok acil gönderilmeli... tabata yabancı kontenjanından gönderilmeli nobre ise aldığı ücretten dolayı...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bunalmış korkuyo adam psikolojisi bozulmuş bomboş pozisyonda aceleyle top ayağımdan gitsin yapıyo umarım 2.yarıda bambaşka bi nihat olacak inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gerçekten onun gbi bi adama öyle müsahit bi pozisyon kaçırmak yakışmadı..
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nihata yuh ceken , GER..................... , kendi altyapından yetismis , ispanya liginde 100 gol attıgında bile her firsata Beşiktaşlı olduğunu dile getiren , yetistirdiğimiz uluslararasi en büyük yıldıza , YUH ceken ger........ , sakın Rüstü'ye yaptiğiniz gibi, Nİhat'ta golleri siralamaya baslayinca , özür dileyip cicek falan vermeyin , kalp cabuk kırılan , zor onarılan birseydir , istediklerini sahaya yansıtamıyor olabilir , ama onun gözlerindeki Kartal bakisıni , ne kadar istekli oldugunu görseniz , bunu yapmazsınız , neyse daha cok yazmiyim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nihatın oynadığı Futbol nihat'a yakışmıyor ama taraftarada bunlar yakışmıyor. Ezikler yıllardır nihatın peşinden koştu tenezür bile etmedi adam Bence destek olacağımıza köstek olmayalım ben nihata sonuna kadar inanıyorum ... Eski nihat cok yakında İnönü Sinemasında ![]()
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |