![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gideni Aratmayın Sakın.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımın şuan da iyi gitmesi kongreye etki edecektir bence. Bizim ülkemizde adamın karnını 7 gün aç bırak 6 gün doyur yeter.Aç kaldığı günleri unuturlar. Ellerini vicdanına koyup, düşünüp öyle oy versinler.Demirören Beşiktaş'ı nereye getirdi diye. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ne olursa olsun ,Başkanla taraftar arasındaki gönül bağı kopmuştur..verdiğiniz oyla Y.Demiröreni ancak başkan yaparsınız ama asla ve asla bu camianın lideri yapamazsınız..lütfen sağduyunuza kulak verin..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlılık ananelerini hiçe sayan. Kulübü milyonlarca lira borca sokan.. Gelecek yıllara ait bir çok geliri ipotek ettiren.. Kendi hataları yüzünden milyonlarca lira tazminat ödememize neden olan.. Beşiktaşımızın haklarını hiçbir şekilde savunamayan.. Vizyonu ve yönetme becerisi sıfır olan.. Geçmişte defalarca şampiyonluğumuzu çalan Cinconlarla ilgili kardeş edebiyat yapan.. Ve en önemlisi de verdiği her sözü yutan.. Bir adama hala oy vermeyi düşünebilecek zihniyete sahip olanlardan olmayın... Yoksa sizinde ondan hiçbir farkınız kalmaz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kongre üyeleri oy vermek dışında sessiz çoğunluk rolünden sıyrılıp taraftarın sesi olmak gibi bir sorumluluk edinseler daha iyi olur tabi bunu bireysel hareketten toplu harekete çevirerek yapmak önemli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Allah izin verirse kongre günü bende orada olacam,yanliz kendim oy kullanamayacam cünki mayis ayinda anca kongre üyeligine terfi ediyorum neyazikki birkac ay yüzünden bu kutsal görevden mahrum kaliyorum,yanliz babam kongreüyesi yanliz son iki secimde oy falan kullanmadi yani küsmüs,ama ikna ettim allahin izniyle kongreden birgün önce istanbula gelecegiz ve besiktasimizin gelecegi icin oy kullanacagiz.ama sevgili kongre üyelerine sunu iletmek istiyorum,bir büyük baskanimiz sayin sebanin besiktasini bir düsünsünler birde simdiki demirörenin besiktasini düsünsünler ve ona göre karar versinler,eger simdiki besiktas islerine geliyorsa simdiden mübarek olsun onlara baskanlari demirören,ama besiktasiu seven,kalbi enaz bizim kadar besiktas icin atan bir kongre üyesi su son 5yilda yasattiklarindan yaptiklarindan sonra besiktasimizi bu hale düsürdükten sonra sayin demeye bile dilim varmiyor ama yinede yazayim,sayin demirörene oy verip secim kazandirmamalidirlar.besiktasimizin selameti icin demirörene yol verilmelidir,sunu allah bir gibi biliyorumki yeni baskan kim olursa olsun demirörenden daha kötü yönetmez besiktasimizi.besiktas benim icin sadece bir kulüpten ibaret degildir,besiktas benim icin bir anne bir baba gibidir sanki canimdan kanimdan bir parca gibidir,günde enaz 12saat besiktasimi düsünmezsem kendimde bir eksiklik hissederim,ben besiktasima asikim,hatta daha öte hisler besliyorum,gözlerimi besiktasla actim vede besiktasla kapatacagim,benim icin besiktaslilik herseyden önce gelir.o sanli tarihine o kutsal formasina kurban olurum besiktasimin.allahini ve besiktasini seven her kongre üyesine yalvariyorum,gelin besiktasimizi kurtaralim,besiktasimiz demirörenin ellerinde behbat olmasin,besiktasimiz bizlere birakilmis vede bizim cocuklarimiza birakacagimiz bir mirastir gelin bu mirasi kanemicilerin eline birakmayalim.hepinize saygilarimi sunuyorum allah besiktasimizla olsun.besiktasimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |