![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dsmart vermesi lazım ya bende hevesleniyorum izliycem diye gastede dsmart yayınlıycak yazıyordu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam o zman bi an şoke oldum maçı tvden izleyemıceğim diye zaten maçı ben dün akaşm sanıyodum akşamki programları iptal etmiştim bi geldim eve mç yok ![]() ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hotbird ve diger uydular bu sayfada *** L.J.s LIVE Sport on Satellite TV. Live Soccer on TV. Live Football on Saetllite TV. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı izleyebileceğimiz Bir Link Varmı .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Adminim hayırlı akşamlar. Geçen gün Lyon maçını 1048 Adsl ile net bir şekilde takılmadan aşağıdaki linkten izledim. Linki buraya yazıyorum fakat umarım yasak birşey yapmıyorumdur ![]() JustinTV' den ispanyolca yayın yapıyorlardı. Ben o maçı yayınlayan kanalın sitesinede baktım fakat bu live stream dışında başka çalışan kaynak bulamadım. %90 paralı olmuş artık ![]() Beşiktaş - Porto canlı izle Beşiktaş Porto maçı izle
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Link için teşekkürler Chatboxta Link Vermek Yasak Birde konu içinde Başka bir sitenin Reklamını yapan Linkler vermek Yasak onun haricinde Bu şekil Yardımlaşma amaçlı istediğimiz link yasak değil ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |