taraftardaki şu kaos havasını çözemedim, her şeye potansiyel olumsuzluk olarak bakılıyor, transfer şampiyonluğunu çok fazla ciddiye alıyoruz, şov olgusu hep ön plana çıkıveriyor nedense, rakibin yaptığı bir transfere ilgilenmemize rağmen "biz nasıl alamayız" düşüncesiyle yaklaşılıyor, eminim ki şu anda yazıklar olsun olan yönetim ve başkan, yapılacak deco-van der vaart-quaresma tarzı bir transferle büyük başkan söylemlerine bırakacaktır yerini, peki bu mudur yönetim veya başkanlık anlayışının gerçek kıstası, yapılan 1-2 transferle mi ölçülür, 5 yıl boyunca yapılan yanlışlar nasıl 1-2 büyük transferle örtbas edilemeyecekse, transferde denizli'nin de katkısıyla takım bütünlüğü adına ilk defa yapılan doğru işler, beklenen ama yapılmayan 1 yıldız transferiyle de gözardı edilmemeli, yönetimsel anlayışların tartışma platformu iyi ayarlanmalı ve daha sağlıklı başlıklar altında, makul değerlendirme kıstaslarıyla yapılmalı, yoksa net başında geçirilen uzun saatler boyunca sürekli sayfalar yenilenerek beklentilerin an be an gerçeklememesiyle gerilen sinirler sonucunda gösterilen klasik taraftar tepkileriyle doğru sonucu alabilmemiz söz konusu bile olamaz... |