Alıntı:
mermi006´isimli üyeden Alıntı
sen 6-7 yılda şampiyanluk görüyon adamlar 2senede bir şampiyon oluyor uefayı aldılar süper kupayı aldılar 4,5 yıl üst üste şampiyon oldular bir de bu adamlar da parada yok bizde avrupada hep rezil oluyoruz neden peki çünkü yönetimlerimiz işi bilmiyor profosyonel değiller kim nederse desin türkiyede futbol yöneticiliğini en iyi gs yapıyor...onlar hagiyi getiriyor sen higueni alıyorsun onlar popescuyu getiriyor sen diatta yı alıyorsun onlar tafarelli alıyor sen runyeyi alıyorsun onlar serveti alıyor sen bakiyi alıyorsun onlar barosu alıyor sen nobreyi alıyorsun vs. vs. işi biliyor adamlar kardeş beşiktaşlıyız ama işi bilmeyenler yönetiyor beşiktaşı...... |
kardeşim bazı tespitlerin doğru ancak kaçırdığın bir nokta var sen hep gs nin şimdiye kadar getirdiği en iyi oyuncuları bizimde en kötü oyuncularımızı yazmışsın gs yanlış transfer yapmadımı carruscalar petreler uğraşmak istemiyorum istesem çıkartırım sana ama önemli değil bizim yönetim hiç mi olmumlu transfer yapmadı diyoruz işte yönetimin transfer komitesini değiştirmesi gözden geçirmesi lazım evet burada bir eksiklik var doğru ama bu kadar yandaşça davranman beni şaşırtıyor doğrusu beşiktaş taraftarı biraz başı dik olur diğerleri gibi ağlamayız biz transfer yapmasakta şampiyon oluruz biz sen yorma kafanı önemli olan avrupa klansmanında adımızı duyurmak bu yüzden diyorum transfer komitesi değişsin diye türkiye için değil kimse merak etmesin biz bu senede şampiyon oluruz ancak rakipler transferler yaptı tabiki güçlendiler ama bizde transferlerimizle güçlendik daha iyi olduk istenilen düzeye gelir beşiktaş bu sene biraz çekişme olur diye düşünüyorum çok gzl lig olucak ama beşiktaşın hakkını yedirmemm yönetim hatalar yaptı zamanında ama yeter rakip transfer yaptı diye bizim yönetim suçlu değil onlar işlerini yapıorlar transfer sezonu bitsin konuşuruz yükleniriz yeri gelirse o zaman