![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | taraftardaki şu kaos havasını çözemedim, her şeye potansiyel olumsuzluk olarak bakılıyor, transfer şampiyonluğunu çok fazla ciddiye alıyoruz, şov olgusu hep ön plana çıkıveriyor nedense, rakibin yaptığı bir transfere ilgilenmemize rağmen "biz nasıl alamayız" düşüncesiyle yaklaşılıyor, eminim ki şu anda yazıklar olsun olan yönetim ve başkan, yapılacak deco-van der vaart-quaresma tarzı bir transferle büyük başkan söylemlerine bırakacaktır yerini, peki bu mudur yönetim veya başkanlık anlayışının gerçek kıstası, yapılan 1-2 transferle mi ölçülür, 5 yıl boyunca yapılan yanlışlar nasıl 1-2 büyük transferle örtbas edilemeyecekse, transferde denizli'nin de katkısıyla takım bütünlüğü adına ilk defa yapılan doğru işler, beklenen ama yapılmayan 1 yıldız transferiyle de gözardı edilmemeli, yönetimsel anlayışların tartışma platformu iyi ayarlanmalı ve daha sağlıklı başlıklar altında, makul değerlendirme kıstaslarıyla yapılmalı, yoksa net başında geçirilen uzun saatler boyunca sürekli sayfalar yenilenerek beklentilerin an be an gerçeklememesiyle gerilen sinirler sonucunda gösterilen klasik taraftar tepkileriyle doğru sonucu alabilmemiz söz konusu bile olamaz... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hele durun bi lig baslasin yaw, ben ferrarinin kötü oldunu düsünmüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mustafa Denizli aldıysa bi bildiği vardır.Bekleyip görelim.Ayrıca kulübün bütçesi bu oyuncuları alabilecek düzeyde değil.Düşünün 14 milyon avro isteniyor bi yıldız futbolcuya bu para 30 milyon tl ediyor.yıllık 3.5 milyon avroda yani 7.4 milyon oyuncuya verilecek toplam maliyet 37.4 milyon eski parayla 37.4 trilyon.Bir de risklerde düşünülürse (sakatlık,uyum sorunu vb. veya bkz.Lincoln) çok abartılı bi rakam.Herkes yıldız oyuncu ister ama bu yönetimin bugüne kadar yaptığı planlamalarla bunun önümüzdeki seneler dahilinde gerçekleşmesi mümkün değil.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ferrari gayet iyi bir futbolcu fizikli gayet sağlam bi adam tam aradığımız savunmacı yanındaki oynayn oyuncunun ona alışması gerekiyo bi maçta herşey blli olmaz zaten ama italya liginde 5. olan bi takmın 11 oyuncusu daha fazla söze gerek yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mustafa Denizli'yi Ertuğrul Sağlam ile karıştırmayın..Bir bildiği var ki Ferrari'yi aldı.Ferrari öyle sıradan bir oyuncu olsa Roma, Parma gibi takımlarda senelerdir istikrarlı bir şekilde oynamazdı.Zapotocny'de asla kötü bir futbolcu değil, onu bozan Gökhan Zan'dı.Oysa geçtiğimiz sezon başında Sivok ile çok iyi bir ikili olmuşlardı.Basına bakmayın siz onlar bizim kaosa girmemiz için elinden geleni yapıyor.Daha 2 maça çıktı el insaf, elbette uyum sorunu yaşayacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |