![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ben izlediğim 3 maç için serdar özkan değerlendirmesi yapsam şöyle yazardım. Değil Beşiktaş bence 2. ligde bile zor oynar gerisi mustafa denizlinin bileceği iş.. aldığı her topta çalım deniyor zora sokuyor, kaptırıyor ve faydalı en ufak bir hareketi yok
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ben küçükken babam hep nihat girsin atarız derdi nihat çok maç kazandırdı bize şimdi babamla beraber nihat girsin atarız diyeceğiz--tabi ilk yarı girip işi bitirmediği maçlarda- ![]()
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre sahada da başarılı ve çalışkan umarım nihat ta isteneni karşılar
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ferrarının zapo dan farkı rengı muhabbetıne katılmıorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemen hemen hepsi müthişmiş desenize buradaki yazdığına göre ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Serdar Özkan dan hiçbir şey olmaz. Sinirleri oynatmak için birebir ilaç gibi valla ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |