![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zapo yabanci futbolcudur ve son dakikalarda gol atip takinin 3 puan kazanamsinda öemli rol oynamistir ve onun golüyle takim liderlige oturmustur ve bence sevinmesi normal unutmayinki zapo gecen sene bizdeykende kupa törenlerinde falan asiri seviniyordu adamin yapisi böyle, hadi diyelim ayip etti bize peki biz koskoca besiktas taraftari avrupanin bile büyüklügünü kabul ettigi taraftarimiz yakistimi maglubiyet sonrasi ali tandogan zapoya ana avrat yapilan küfürler hep bir agizdan yenildik diye küfür etmek yakisiyormu yenilginin sorumlulari onlarmi yoksa teknik direktörünüzmü..vallahi bugün inanin utandim seyircimizden, eger küfür edilecekse orada küfürü hakeden tek kisi vardi oda büyük teknik direktörünüz denizlidir ama ne hikmetse bu adama gelince herkes susuyor , nekadar seviyorlar bu denizliyi anlamiyorum, falcilikdan baska bisey bilmeyen teknik direktörünüz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bütün takımlar kiraladıkları oyuncuyu kendı takımlarına karsı oynamasın dıe madde koyarlar bizim çok başarılı olduklarını idda eden yönetim işini yine yapmıştır !!!!
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kiralik oyuncunun sahibi oldugu takima karsi oynamasi zaten hata.Yonetim kiralarken koysaydi bize karsi oynayamaz maddesini zapoda boyle sevinemezdi. Mac icindeki atmosfer hic biseye benzemez. Adam golunu atti ve sevindi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | kızacak bişey yok . madem adamı kiraLıyosun o zaman sonucuna katLanırsın bu kadar nettir .
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Yapmayın Allah aşkına ya gördük geçen sene bize kaybettirdiği maçları , Ferrari'de Sivok'da Zapo'dan her yönüyle iyi oyuncu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zapo nun beşiktaşta yeri yoktur bu golü atmadan öncede böyleydi şimdide böyle. ben zapoyu stoper olarak çok tutan biri değilim. stoper olan adamın ilk olarak hava hakimiyeti iyi olucak zapo bence yetersiz. golü attığı için zerre kızgın değilim iyikide maçı kaybetmişiz böyle bir maçı kazanmak bize yakışmaz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yaa saçmalamayın yaa zapoo kazmanın önde gideniii...büyük takım oyuncusu deil..grdükk zapo madem o kadar kaliteliydiide bizde niyee her maç büük hatalrla oynuyoduu.gökhan zanın bile gölgesinde kalmışı zapo..bursa gibii andolu takımında sıçrama yapar anca ferrariii neree zapoo nere alah aşkınızaa...ben taa çarşamba günüü dedimmm beşiktaşın yenilceneii bu forumdaa nerdeyse küfür yiyodum siz beşiktaş 2 -3 maç akznınca herşey süper gidicek sanıyorsunuzz am u takımın sol bek başa olmak üzre orta sahada maestroya bobnun yanına çok kalite forvete ve sol açıga bir adam şart....al işte bursada endiii bizii nolduu bence şampiyonluk gitii arkadaşlarr bu sene işimiz dahazor fener gs bursa kayserii gerçekten malesfe geen seneki gibii şampiyon olma ihtimalimiz koca bir sıfırr...yedimiz gollere bakın tam bir rta saha hatasııı..ya bu fink bn size bişi sölim hi ir işe yaramıyorr boş yerkontenjan yiyorr...ernst kadar koşmuyor ...yedimiz ilk gol adam sagdan geliyoo akasındaki basmıyo bekliyoki orta açsın arkada 2 kişi bomboş...son golde adam 3 kişiyi geçip orta yapıorr...3 üde uyuyorr ...saçma sapn goller yioruz.. bu takımda nobre-ekrem-fink -ugur-yusuf-tabata b adamalrın işi olmamalı...bence ellonunda performansının düşüklügü bundan kaynaklanıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | beni ilgilendiren transfer yapılmıcak denmesi tello dökülüyor tabata oynatılmıyor.holosko sakat. bu takıma 2takviye şart. oyun kuruu istemiyorum artık
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne desekte ne yazsakta bombosssss bız bu takımı sevmekten ote tapmıssız artık yensede yenılsede gıne gıdecegız maclara kazancagız kaybedecegız ..... kazanınca guzel yorumlar kaybeddınce kotu yorumlar yapacagız ama besıktaslılıgımızdan asla vazgecmıyecgız .. hayat devam edıyor onumuzdekı gunlere bakalımm bır tunel kazalım ısıgı gorunceye kadar ılerleyelım ya ısıgı gorecegız yada tunelın altında mahsur kalıp sıyah beyaz en buyuk besıktas ulan dıyıp goc edecegız
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş Zapo'yu 4.5 milyon Euro'ya aldı, bedavaya verdi Beşiktaş, Zapo’yu geçen sezon Udinese’den yüksek bonservis ücretiyle aldı. Sezon başı elden çıkarmak için her yol denendi, bedavaya Bursa’ya kiralandı Kaderin cilvesi mi, hayatın gerçeği mi, ne derseniz deyin BJK İnönü Stadı’nda yaşanan bir gerçek vardı... Beşiktaş geçen sezon Çek yıldızı 4.5 milyon Euro bonservis ücreti vererek Udinese’den almıştı. Doğru düzgün şans bulamayan ve beğenilmeyen Zapo sezon başında elden çıkarılmak istendi. Talip çıkmadı. Kiraklık göndermek için neredeyse üste para bile verilecekti. Yine Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Bursaspor talip oldu Bedavaya Bursa’ya kiralandı. Sözleşmesine de “bize karşı sadece bir maçta oynar” ikincisinde oynarsa 1 milyon Euro ceza ödenir maddesi eklendi. Yıllık 750 bin Euro’luk alacağının 3’te birini de Beşiktaş karşıladı. O Zapo da ligin son maçında zan altında kalmamak adına ilk yarıdaki son maçı tercih etti. Dün ilk 11’de sahaya çıktı. Maç öncesi Beşiktaş taraftarının desteğini aldı, tribünleri selamladı Aynı Zapo maçın son anlarında Bursaspor’u galibiyete taşıyan golü attı Tamam gol atmak profesyonellik gereğidir ama o maçta oynamasını izin vermek Beşiktaş yönetiminin hatasıdır Ama o utanmaz insanın sevinci alhak sınırları ve futbol etiği içinde değildir yediği sofraya tükürmek denir buna aynen
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |