![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence kötü bir paket olmuş.. Ama asıl değinmek istediğim konu başka; Öncelikle dünyanın en güzel renklerine sahibiz ve ürünlerimize bakın! Ürünlerimize adam gibi bir tasarım neden yapılamıyor? Bu işin onay merci kim? çok yakın bir arkadaşım adidasta çalışıyordu. Formaları ilk gördüğümde, onca kulübe o kadar güzel tasarımlar hazırlayan adidas bize yapa yapa bunları mı yapmış dedim? Cevabı ne oldu biliyor musunuz? "Abi biz öyle 3 tane forma yapıp budur demiyoruz, diyemeyiz. Birçok tasarım yapılır 3 tane seçerler. Ayrıca nasıl anlaştılar bilemiyorum bütün tesisler full kapasitede" dedi. Şimdi o seçilen 3 formaya bakın, ürünün kalitesini diğer takımlarınkiyle karşılaştırın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu CEK_BJK tarafından (23-12-2009 Saat 03:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bunlar da tek tek alırsanız fiyatları. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. kartalyuvasi.com.tr den. (böyle bir sitemizde yokya aslında. hepsiburada.com'a yönleniyor) Bere - 9,95 TL (KDV Dahil) Atkı - 14,95 TL (KDV Dahil) Anahtarlık - 9,95 TL (KDV Dahil) Mug - 13,95 TL (KDV Dahil) Şampiyonluk CD - 12,94 TL (KDV Dahil) Adidas Çubuklu Taraftar Forma - 49,99 TL (KDV Dahil) Rozeti bulamadım. bu toplam 111.73 TL yani yede bize bu ürünler için tam 11.78 TL indirim yapmış birde üzerine rozet vermiş. Süper!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cubuklu forma bende var zaten ama yinede cazip geldi bana bu fiyat €cevirirsek 45€ falan eder tek sorun o pakete nasil ulasabilmem acaba yilbasindan sonrada gecerlimidir o yilbasi paketi´?
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |