![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Başkan bütün şartları zorlamalı bu transferi bitirmek için...8 milyon € bonservis, Deco'ya da yıllık 3.2 milyon €, bu iş biter...Tabii başka bi kulüp araya girmezse, şu anda da öyle bir kulüp yok gibi...Morinho'da eskisi kadar ısrarcı değil zaten Deco'da...Bu transfer hayal değil açıkçası, yarınki maçtan sonra ciddi bir şeylerin olacağını düşünüyorum, Salı-Çarşamba'ya bitmiş olur bu transfer inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Bu saatten sonra besiktas camiasini tatmin edebilecek tek transfer decodur,onun altinda bir oyuncu katiyen kesmez biz bjk lilari.buyüzden insaallah bu oyuncu gelirde busezona rahat birsekilde girelim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | sen neden geleceğine inanmıyorsun onu merak ettim ?
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alabileceklerini sanmiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haydi alacaksanız alın be.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |