![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | evet alın teri 4-2 yenildiğiniz maçtada son attığınız penaltı alın teriydi.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçeli futbolculardan yanıt geldi: “Süper Kupa´yı sahada akıttığımız terle kazandık” En üstteki bu yazıyı okuyunca hass........ dedim ve okumayı bıraktım. Bu Emre'nin çapı ne ki, KATİL'İN ÖNDE GİDENİ. Alın teri akıtmışmış, sen önce arabanla çarptığın çocuğun yere akıttığı kanın hesabını ver... Emre Katilsin sen Katillll... Sende bu ülkede elini kolunu dışarıda sallayan katillerdensin. Ve bu ülkenin halkıda, takımıda hala sana sahip çıkıyorsa onlarada yazııııkklar olsun... Sus konuşma otur yerine Katil Emre
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ulan varya maçı izlemesek şu ezikler bizden çok daha iyi oynadı filan sanıcaz ya. Şu penaltı verilmeseydi sabaha kadar gol atabilir miydiniz acaba. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim tepkiyi abartmayın katil felan ağır laflar tamam rakip futbolcu kupamızı elimizden çaldılar ama bunun bedeli katil diye hakaret etmek olamaz Allah göstermesin aynı kazayı sen de yapabilirdin sana da katil katil katil diye bağırsalar hoşuna gider mi sana yapılmasını istemeyeceğin şeyi başkasına yapma kardeşim . Biz Büyük Beşiktaş taraftarı küfretmeden hakaret etmeden tepki vermeyi ne zaman öğreneceğiz Allah aşkına . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |