![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çok isterim yıldıray ın gelmesini çünkü onun bizde eski günlerine döneceğini çok başarılı olacağına inanıyorum , yusuf ta bize ilk geldiğinde herkez ağzına geleni sayıyordu vay efendim yaşlıymış nasıl alınırmış bir sürü laf sayıldı ama ne oldu yusuf geldi kendini kabul ettirdi yıldıray da aynı şekilde kendini kabul ettirecektir . | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Başkan şimdiye kadar 50 milyon euro harcadı kulübe senin kaç kuruşun geçti kulübe de hesap soruyosun benim param diyosun yapmayın abi ya , şu an yabancı kontenjanı dolu boşaltamıyoruz mecburuz yerli 10 numara almaya yerlide de en uygunu şu an yıldıray onun için onu alıyoruz keyfimizden değil Allah aşkına biraz halden anlayın . Eğer gönülden Beşiktaş taraftarıysanız her şartta takıma destek olun bu takım taraftarının karşılıksız desteği ile başarıya ulaşır . Konu _Blackseagless_ tarafından (08-08-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |