![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | TRANSFER İÇİN YURT DIŞINA GİDİYOR- Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, transfer çalışmaları için bugün yurt dışı seyahatine gideceğini dile getirdi. Yaptıkları transferlerde hata da olabileceğini vurgulayan Yıldırım Demirören, ``Doğru da olacak. Oturmuş kadromuz var. Mühim olan bunun üstüne koymak. Avrupa`daki hedeflere koşmak önemli, hayal hedeflere koşmak değil. Hayal kurulması taraftarı değilim`` dedi. Geçen sezon ulaştıkları şampiyonluğun ardından yaptıkları kutlamalarla herkese teşekkür ettiklerini anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, ``Teşekkür ettiğimizde herkese etmiş oluruz. Divan Kurulu`nun ve Başkanı Yalçın Karadeniz`in yeri ayrı. 100. Yıl kutlamaları ve şampiyonluk balosunda atladığımız, unuttuğumuz kişilere teşekkür ediyorum. Kendilerinden özür diliyorum`` diye konuştu. Başkan Demirören, konuşmasının ardından Divan Kurulu üyelerinden yurt dışı seyahati için izin istedi. Demirören, transfer çalışmaları için salondan ayrılırken, kendisini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz uğurladı. Buyrun ArkadaşLar Bu da Devamı . Haber1903'ten aLıntıdır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |