![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte ronaldo transferini gölgede bırakan transfer! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çok isterim yıldıray ın gelmesini çünkü onun bizde eski günlerine döneceğini çok başarılı olacağına inanıyorum , yusuf ta bize ilk geldiğinde herkez ağzına geleni sayıyordu vay efendim yaşlıymış nasıl alınırmış bir sürü laf sayıldı ama ne oldu yusuf geldi kendini kabul ettirdi yıldıray da aynı şekilde kendini kabul ettirecektir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş transferdeki son hamlesini Almanya'da yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, Stuttgart forması giyen Yıldıray Baştürk'le her konuda anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcusu Delgado'yu sözleşmesini askıya alması konusunda ikna edemeyen ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için rotasını mecburen yerli isimlere çeviren siyah-beyazlı yönetim, Stuttgart'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk'le anlaşma sağladı. Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen ve "Ben zaten Türkiye'de oynamayı istiyorum" diyen Yıldıray Baştürk'ün menajerleri ile temasa geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, transfere son noktayı koymak için bugün Almanya'ya giderek Stuttgart ile masaya oturacağı bildirildi. Kaynak:NTV Spor ve Ajanslar
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Yıldırayı alırsanız allah belanızı versin yönetim sizin 2 sene önce niye gelmemişti. tabi ozaman sakat değildi. Şimdi yüzüne bakan yok geliyor. 3 senedir top oynamayan adamı alıp getirirlerse bu sefer yönetimi ocakta kimse kurtaramaz belki para kurtarır yıldıray topçu mopçu değil kardeşim. şimdi gidip bide salyak gibi 2-3 milyon bonservisine bi okadarda kendisine verir gelirler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | En son sanırsam Eskişehir ilgilendi yıldırayla.Durum ortadadır.Benim merak etiğim 32 yasındakı ve sakatlıgı uamma olan bırıne baskan ne kadar verecektır?tahmınım bonservısıne 3 kendısınede 2 verır yıllık yıne buyuk bır kazık daha yer takım.Hani dedi ya istesek queresmadan daha ıyısını alırdık?kac senedır ıstemıyor demekkı.keyfı yonetıyor takımı.O zaman çıksın yıldıraydan daha iyi Hamit,Nuri Şahin veya Gökhan İnleri alsın? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bence gelirse iyi olur çünkü Türk yabacı transferi bence beklemeyelim boşuna
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |