Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
ben size söylim nobre herzamanki sezonlar gibi 17 macta 1 gol atar ne bir tanesi 3 tane 1 metreden atamadi golü...nobrenin gol atmasi icin birdahaki maclara rakip takim kalecisiz cikmasi lazim....en formda oyuncumuz diyen arkadaslar eger bu en formdaki durumuysa formsuz durumunu düsünmek bile istemiyorum....yalnizca saga sola ileri geri kosmaya puan vermiyorlar nobrenin görevi 90 dakika icinde yakaladigi pozisyonlari gole cevirmek kosmak diger oyuncularin görevi....nobre yüzünden 2 puan gitti o pozisyonlari nobre haric her futbolcu atardi deli ibo bile...kosmaya senelik 2,5 milyon euro veriyorlarsa ben 25000 euroya bile kosarim...bu arada nobre ile boboyu kiyasliyan arkadaslara iki cift sözüm var nobre ilk önce bobo kadar gol atsin besiktas formasiyla ozaman belki kiyaslama yapabilirsiniz....bobo ve holosko varken nobre ilk 11 de oynatilamaaaaaz |
bobo nuz niye kaç maçtır gol atmadı be bırbır ediyosunuz bobo bobo diye bobo nun ayakta durmaya mecali yok , nobre nin yapılan 3 hazırlık 2 resmi maç ta 1 gol ü var sizin bobo nuz da o da yok .