Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
kusura bakmayın 32 yaşındasınız benden büyüksünüz ama tam bir futbol cahilsiniz vaziyeti incelemeden anlamadan dinlemeden veryansın ediyorsunuz yaşça sizden küçük bir kardeşiniz olarak sakin olmanızı kulaktan duyma laflarla veryansın etmemenizi öneririm . nobre hakkında ki sözlerinizin hiç birine katılmıyorum . |
Ben vaziyeti incelemiyorum inceleyecekte bir vaziyet yok ortada ben senin yorumuna yorum yaptım Sadece. Beşiktaş deneme tahtası değil hocanın yoğurdu göle çalması misali. Futbol cahili olan sensin kardeşim malesef yıldıray gibi adamlardan medet umup CL liginden başarı bekliyorsanız evet ben futbol cahiliyim. Sakin olacak bir durumumda kalmadı bu taraftar senelerdir iş bilmezler yüzünden sabrede sabrede sabır taşları kırıldı. Daha neyin sabrı ya. Çok savunduğunuz nobre bu sene cl ve Ligde 50 gol atar umarım ama hiç zannetmiyorum. 10 gol üstü bile olmaz. Savaşmak çabalamak ayrı şey gelince pat diyo gol atıp takımı sırtlamak ayrı şey. Bana çabalayan değil pozisyon gelince golü atacak forvet lazım. 30 maçta beşiktaş forması giysem bende 10 tane rahat atarım denemesi bedava. Bu taraftar bir tane yıldız istiyor çokmu şey istiyor ya anlamadım gitti. Birileri Hagileri, barosları, anelkaları vs vs izlerken ben nobre eskisini seyretmek zorunda değilim. Deco gelecekse gelsin gelmeyecekse yıldıray denen adamı boşuna getirmesinler dediğim gibi bu paralarda hepimizin hakkı var. Babasının parası değil yok öyle