![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ey Nobre . Sana yemin ediyorum teknik direktör olsam, seni bulunduğum ülkeye sokmam . Ben böyle beceriksiz bi adam daha tanımadım . Yeter be ! Bir değil iki değil, her maç böyle, bir şut çek de gol at .. kıçına başına tesadüfen çarpıcak da gol olucakda .. Yeter ya .. Beşiktaş bu .. Beddua etmeyi sevmiyorum .. Ama seni de .. Seni alanıda, oynatanıda .. Alnından öperim !
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Nobrenin maalesef bitirici vuruşları bir forvete göre çok zayıf. onun yüzünden bobo da sol kanatta harcanıyor.göbekte bobo, çevresinde dolaşan bir nihat bu takımın gol ilacı olurlar. nobre de ya yedek forvet, ya yedek stoper olur bu takımda. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
katılıorum renkdaş bobo ne kadar hoşuma gitsede artık gitme vakti geldi.. kendi ağzıla soyledı gıtmek ıstıyorum die tutmak boşyere olur delgado böyle .... daha ilk maçdan böyle tartışmalar cıkıyo bence daha erken bunları konusacagımıza ismail'i fln konusalım
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gitmek isteyen bi adamdan ne verim bekliyosun sen ? Kim istemiş demişsin, Olmpyakos istedi . Nobre'yi kim istedi ? Çorum Kargıspormu ? Bobo kaç paraya alındı ? Ve şu an değeri kaç para ? Aynı şekilde Nobre kaç paraya alındı ? Ve bedavaya versen kim alır şu anda ? Bobo iyi bi transferdi, Nobre kötü bi transfer . Bobo Beşiktaş'ta iyi oynadı, gitmek istiyorsa gönerilmeli buna sözüm yok . Gitmek isteyen adamı tutmak hatadır . Ama Nobre için geçerli değil bu . Çünkü Nobre akıllı bi adam, şunun çok iyi farkında, eğer Beşiktaş beni gönderirse, Beşiktaş kalitesinde bi takımda asla oynayamam . Bu yüzden kalmak isteyecektir, futbolu bile bırakır bizde ellemesen . Nobre'nin videolarını koyan kardeşim, teşekkür ederim . Veysel Cihan yaz Youtube'a izle gollerini, aralarında bi fark görürsen selam ederim .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |