Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı
tamam anlıyorum Nobre'yi seviyorsun ama şu anda sadece Nobre'yi savunmuyorsun insanlara hakarette etmiş oluyorsun ben Bobô'yu çok seviyorum o zaman ben Beşiktaş'ı mı bitiriyorum ben Beşiktaşlı olmuyor muyum?İnsanların ne kadar Beşiktaşlı olduğunu veya ne kadar Beşiktaş'a faydalı olduğunu sorgulayamazsınız.Bugüne kadar hiçbir Bobô'yu seven bir arkadaşın Nobreciler Beşiktaşlı değil yok Nobre'yide alın gidin gibi birşey yazdığını görmedim.Ama siz bunu çok yapıyorsunuz özellikle de biri Nobre'yi beğenmediği zaman o kişi futbol cahili,futbolun 'f'sinden anlamayan,Beşiktaşlı olmayan biri oluyor ve bunlarıda dile getiriyorsunuz.Ama bu kadar da olmaz bu kadar ağır eleştiriler olmuyor bence.Herkes Nobre'yi veya Bobô'yu beğenmek zorunda değil herkesin birbirine ve görüşlerine saygılı olması lazım değil mi?? |
Kusura bakmayın sahada ruh gibi gecen bobo ya methiyeler düzüp can hıraş mücadele eden nobreye sırf gol atamadı kaçırıdı diye ağır hakaretler edilmesine tahammül edemiyorum sırf bağzı bobocu arkadaşların aşırı hakaretleri ve nobre nin emeklerini yok saymaları yüzünden nobreci oldum . Biraz sert yazıyorum kusura bakmayın . taraftarın nobreci bobocu diye iki ye bölünmesi sıktı artık ama bu şekilde bölünmenin sorumlusu da yine bağzı boboculardır , çok aklı selim bobocu arkadaşlar da var onları tenzih ediyorum ama resmen Beşiktaştan fazla bobo yu sevenler var bunu anlayamıyorum futbolcular gelir geçer ama Beşiktaş hep baki kalır . Sırf bu Beşiktaş tan fazla bobo yu sevenler yüzünden bobo nun gitmesini istiyorum .