![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | en çok mücadele eden oyuncuydu elinizi vicdanınıza koyun biraz ya ferrariden çok top çaldı nerdeyse adamı habire defansta gördüm gelip top almaya çalışıyordu takımda topu ileri taşıyan bir tane adam yokken nobreyi günah keçisi yapmak saçmalık | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen söylüyosun işte ferrariden top çaLdı diyosun, defansa geLdi diyosun bu hatadır, nobre defans adamı deiL ki ne işi var defansta arkdşm bıraksn da herkes kendi işini görsün, o da goLLerini atsın.. biz goL atamamsındn yakınıyoruz yoksa sahada emin oL herkes nobre gbi mücadeLe veriyo.. | |||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben sadece bu maç için söyLemiyorum nobre goL faLn atamıyor işte bin tane de pozisyona girse atamıyor.. onun yeteneği kaLeyi boş gördüğü zamn ortaya çıkıyor.. boş kaLeye çok güzL top yuvarLar hea boboyLa nihatın 11 de başLadığı maÇLarı kesinLikLe kazanıcaz görücksnz.. | |||
| |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
adam yeteneği dahilinde elinden geleni yapıyor yeteneklerini göstermeyen adamlar varken ona laf atmak yanlış gibi tello nun hele hazırlık maçları süper kupa ve bu maçtaki performansı beni çok düşündürüyor gerçi tello genelde sonradan açılıyor ama böyle oynarsa işimiz var gerçekten güvendiğimiz dağlar da karlanmaya başladı ![]() | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |