![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre'yi pozisyona sokamamakmı ? Aynı maçı izledik değilmi ? Ewt koşmayan Bobo, Holosko ve Nihat Nobre'den kat be kat iyidir. Pozisyonunu bulur, şutunu çeker golünü atar. Nobre koşsun dursun .. Tabela koşarak değişmiyor. Katılmadığım bir nokta daha var, Nobre Beşiktaş'ın yedeği değil, Vestel Manisa'nın top toplayıcısı olacak vasıfta değil . Bende bunu üstüne basa basa söylüyorum . Taraftar kendini ateşler zaten, elini kolunu sallayarak coşturmasına gerek yok, Beşiktaş taraftarıyız biz . Öyle bi coşarızki .. Bize başarı getirecek adam lazım. Kendini yere atmak için fırsat kollayan, fb maçında kaçırdığı golü bana kim açıklayabilir ya ? Öyle bi topa vuruş şekli vardı da bizmi bilmiyoduk ? Kupanın hesabını versin kardeşim .. Sivok'a yıktılar maçı .. Nobre o golü atsaydı o zaman derim bende . Kimsenin Nobre'yi günah keçisi ilan ettiği yok, Nobre'nin beceriksizliği var ortada . Blackeagles arkadaşım, form tutucak demişsin . Kaç yıl daha bekliyicez Nobre'yi Delgado'yu form tutmaları için .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |