![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adamı alsalar nerde oynatcaklar ya hiç gerek yok yıldıraya ne zamandır adam ortada bile yoktu nerde top koşturuyo acaba inşallah gelmez | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bütn futbolcular bjkli zatn topuz gibi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıLdıray bitti gbi artık.. bizm yönetim yine macera peşinde.. saoLsunLar böyLe maceraLarı çok sever bizm ekip ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eger bastürk alinirsa ki insallah öyle birsey olmaz ozaman bu yönetime yaziklar olsun. beceriksizler ordusu. levent erdogan ben yasal isleri bilirim diyecegine orda burda gelen giden her gazeteciye beyanda bulunacagina gitsin delgado isiyle ugrassin. kardesim bu nasil birseydir anlamadim ya
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bak kardeş söylim en az 4-5 milyon bonservisi olur yıllıkta 2-3 yıldıraya 2 yıllık anlaşma imzalansa eder sana en aşağı 10 milyon. 2 yıl sonrada yıldırayı bir yere satamamazsın. Yıldırayda cl de bişey yapamaz zaten, süperligede az bişey belki faydası dokunur küçük maçlarda öne çıkar hepsi bu. Hepsi bu yani bomboş bir transfer. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | STUTTGART, YILDIRAY'I VERMEK İSTİYOR!.. ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam Deco dedin ama Yıldıray Baştürk çıktı!.. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’ya gitti Yıldıray için. Stuttgart da Yıldıray’ı vermek istiyor. Bugünkü maçta 18’de yoktu Yıldıray. Bahri Havadır, Yıldıray ile görüştü, oynayamadığını ve oynayacağı bir kulübe gitmek istediğini söyledi Yıldıray. Yıldıray’ın 1 milyon 200 bin euro garanti para aldığı öğrenildi. Bonservisinin olmayacağı ve hatta Stutgartlı yetkililerin 1 milyon 200 bin euro garanti parandan 800 bin euroyu siz verin, 400 bin euroyu da biz verelim önerisinde bulunduğu iddia ediliyor. ERMAN TOROĞLU: Bundan 6 sene önceki Yıldıray’ı alırsan tamam. Bundan 5 sene önceki Nihat’ı alırsan tamam ama ne bu Nihat’ı ne de bu Yıldıray’ı almam. ŞANSAL BÜYÜKA: Deco kolay bir iş değil hocam. Ben Beşiktaş Yönetimi’nin Deco’yu niye alamadın diye eleştirmem. Hoca 10,5 numara diyor. Sen zaten çoğu adamı oturtuyorsun. Burada bir sıkıntı var. Tello var, Yusuf var. Baktığında Sivok da 3 maçta bir cezalı oluyor. Ömer Güvenç’e sordum bugün, Ferrari ve Sivok’a bir şey olursa stoperde kim oynayacak diye. Ernst’i oynatacağını söyledi. Stoper özelliği varmış. ERMAN TOROĞLU: Aldığını nerede oynatacaksın? Nihat en önün bir arkasında başarılıydı. Kovaçeviç ile orada oynadılar. ŞANSAL BÜYÜKA: 2-3 hafta sonra Nihat kendini bulur ve oynar. ERMAN TOROĞLU: İnşallah. kaynak : MARATON - Spor Haberleri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
yazdiklarina katiliyorum ayrica ya bonserisine demirören istedigi oyuncuyu alir nasil topala az daha 8 milyon verebiliyorsa yildirayada bonservis icin 5 milyon verir yillikda 3 milyon aliyormus stutgartdan yani asagi fiyata gelmek istemes ve en az 3 yillik imza ister keriz mi yildiray demirören gibi hesapla bakalim 14 milyon yapiyor suymus buymus garanti para filan derken maliyeti 15 milyonu gecer demedi demeyin sonra kayafi yemeyin önceden zaten hesapladik sok gelmesin bizede | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah ım sen akıl fikir ver bu insanlara Stutgart takımı bile siz adamı alın 400 bin euro yu biz verelim burdan diyor. Bu Yıldıray dan ne bekleyebilir k koskoca BEŞİKTAŞ klübü... Ronaldo transferini geride bırakacak bu transfer Demirören. YILDIRAY dan hiçbir şey olmaz bu saatten sonra. Bu adama ümit bağlayıp olumlu düşünen arkadşlara da şaşmamak elde değil. Konu Efsane48 tarafından (09-08-2009 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |