![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | devam et at gözlüğü ile bakmaya bobo madalya takacak sana . Bu kadar peşin hükümlü olunmaz adamın attığı golleri bile yok sayıyorsunuz beleş gol diyorsanız . çok biliyorsanız çıkartın futbolcu lisansı siz atın o golleri . | ||
![]() |
|
![]() | #93 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla herkese helal olsun o kadar güzel tartışmışsınız ki !!! tebriklerimi sunuyorum her birinize... Nedir bu Bobo-Nobre kavgası hangi takımda oynuyorlar kimin için mücadele ediyorlar.. Birisi yukarıayrancısporda diğeride patagonya sporda oynayıyorlarda haberim mi yok.. Yaptığınız yorumlar açıkcası Beşiktaş taraftarına yakışacak şekilde olmamış arkadaşlar.. Burda hepimiz Beşiktaşın iyiliğini konuşmamız gerekirken gereksiz bir Nobre-bobo tartışmasıyla neyi amaçladığınızı anlayamıyorum açıkcası... Unutmamanız gerekir ki Boboda Nobrede bu takımın futbolcularıdır ve yetenekleriyle doğru orantılı olarak bu takım için sahada ter döken oyunculardır... Ve sizler kalkıp bu yorumlarla gerçekten beşiktaşımıza fayda mı sağlıyorsunuz iyice düşünmenizi rica edeceğim.. İş kıyas boyutuna gelecek olursak Nobre'ye karşı çıkılmasında ki sebep esasen aldığı ücrettir ki burdada en büyük hata maalesef yönetimdedir. Nobrenin aldığı 2.3 milyon € nobre ayarında ki bir futbolcu için çok yüksektir kabul ancak unutulmamalıdır ki bu takıma kesinlikle hiçbiyirşey katmadığını düşündüğüm Delgadoya verilen paralardan sonra Nobrenin bu parayı istemesi gayet normaldir. Nobre'ye de hakaret edilmesini anlamak mümkün değildir. Bu adam değilmidir ki yeteri kadar yeteneği olmasa da yetenekleri ölçüsünde takımı için savaşan adam..Ve biz değilmiyiz bizim takımımız savaşmak durumundadır diyen.. Ve yine biz değil miyiz ruhsuz bir şekilde dolaşılmasına tahammül edemeyen şimdi kalkıp Nobre topçu değildir bu takımda yeri yoktur defolsun gitmek demekmidir Beşiktaşlılık... Hiçbirşeye saygı duymuyorsanız terletmiş olduğu formaya saygı duymak zorundayız arkadaşlar..O yüzden forvetlik yeteneklerini bobo ile kıyaslayamayacak olsakda kalkıp bu şekilde yorumlar yakışık kalmamaktadır !!! Aynı nobreci arkadaşlarında Bobo'ya laf etmeleride doğru değildir..Belki Bobo yetenek olarak Nobreden çok daha fazla iyidir bu kabul ama belki kafasının rahat olamaması belkide aldığı ücretten tatmin olmaması gibi nedenlerden ötürü bu yeteneğini yeteri kadar yansıtamasa da Bobo her zaman bu takım için gerekli bir futbolcudur ve biliyoruz ki gününde bir Bobonun tek başına bir maçı alıp götürebilecek yeteneğe sahiptir. Ve son olarak yapılan yorumlarda hakarete varacak cümleler kurmadan saygı çerçevesi içerisinde cevaplar yazılması forumumuz için çok daha iyi olacaktır..Çünkü beşiktaşlılık futbolcuların üzerindedir ve bunu unutmadan yorumlar yapılması gerektiğini unutmayınız... Saygılar...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #94 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobreyi kasımpaşaya bedava versen o zaman alırlar. Bobo hiç olmazsa 4-5 milyon eder. | ||
![]() |
![]() | #96 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #97 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() |
![]() | #98 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nobre isterse her maçta gol atsın..gene yerden yere vurulacak..adam sahanın en iyilerindendi..ama beşiktaşta oynuyorsan o pozisyonu gole çevirmek gerekir o ayrı bir konu..ama genel olarak bakıldığında neden nobreye bu kadar çok yükleniyoruz onu da anlamış değilim..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben yaşım itibariyle beşiktaşta bir çok forvet gördüm...ama bana sorarsanız bobo da nobrede çok sıradan forvetler...ilhan mansız,pascal nouma,ahmet dursun,john carew,amokachi,pancu(luce zamanı)... bunlar gibi forvetler lazım. | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iiyi golleri sen atarsın artık golcu bırakmadın takımda adam gibi golcu alıcaklarmı sanki fazla abartma istersen yorumunu sonuçta o formanın altındaki herkes bizim kanımız canımız bir 3 puan gitti diye yerden yere vurucak değiliz top toplayıcı felen dalga geçer gibi yanlış. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |