![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş her zaman böyle konularda en duyarlı takım olmuştur. Helal olsun. Takımımla gurur duyuyorum!
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Harika.Destekliyorum. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abicim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmen göğsüm kabardı budur işte!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cok güzel birsey,Tebrikler ![]() Bu konuda herzaman destegimiz olacakdir bundan emin olsunlar,Biz Besiktas ailesi olarak herzaman yaptiklariyla örnek gösterilecek takim olmusuzdur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farkımız Burada ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yapılması GERÇEKTEN İYİ OLUR. Ancak Bu BAŞKAN ın ve YÖNETİMİN yaptığı 1 doğru 10 YANLIŞI Götürmez. Birde Başkan diyor ki 2-3 milyon dolara ihtiyacımız yok. Doğru BEŞİKTAŞ gibi büyük bir kulüp 2-3 milyon dolar işi olmazda Futbolcuların primleri olsun, kendi taraftarının biletleri olsun ve belki de en önemlisi ( sadece 10.000-$- lık ) BJKTV de LİG MAÇLARININ yayınlanmasında niye bu paraların hesabı yapılır ve İHTİYACI olur Başkan ın ???? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |