![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse merak etmesin...kimse Beşiktaşı ,Antep le karıştırmaz..G.Antepspor a saygım sonsuz ama,ben 1966 da ilkdefa İnönüye gittiğimde ortada G.Antepspor yoktu...Ayrıca ;şampiyonluğun nasıl kazanıldığını anlatta bizde bilelim..benim kendimi avutmaya ihtiyacım da yok..Hep kazanmaya endeksli skor taraftarı olanlar kendini avutur ancak... Sporda başarının en önemli şartlarından biri rakibe saygı olduğunu bilecek kadarda spordan ve futboldan anlarım..3-5 başıbozuk yönetici ve 3-5 ne idüğü belirsiz taraftar benim FB nin ve Gs nin ve diğerlerinin emeğine ve geçmişine saygı duymamı engellemez.. Hiçbir şahsi başarısızlığımın tesellisini,tuttuğum takımın başarısında aramak gibi zavallı bir tercih içinde olmadığım için,sadece ve sadece tuttuğum takımı sahada mücadele ederken görmek ,"yense de yenilse de" beni mutlu etmiştir..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-08-2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |