![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tepkini göstermek için maça gitmek istemezsen belki anlarım ama demirören için beşiktaştan vazgeçiyorsan gidip takımı desteklemeyeceksen yanlış düşünüyorsun | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #262 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her Beşiktaşlı İstediği Başkan Adayını Desteklemekte Özgürdür . Alen Markaryan'da Belkide Sağ gösterip Sol Vurur Demirörenin Yanında Dururken Aksuya Oy atabilir . Herşey Olabilir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #263 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | ilk 5 sandık sonucu - Demirören: 1191 Aksu: 712 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #264 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Daha ilk 5 sandık açıldı.Yıldırım demirören önde her sandıkta muhtemelen fark dahada artıcak ve Adını yazmaktan bile iğrendiğim o yaratık 3 sene daha aşkım beşiktaşa başkanlık yapacak..Bu klup,bu kongre uyeleri,bu beşiktaş beni haketmiyor.Durum bu iken daha fazla beşiktaşa olan aşkımın peşinde koşmam birşey ifade etmiyor.15 senedir bu klube çeşitli sıfatlarla yoneticilik yapan o klubun ağır topları dediğiniz kan emici mahlukatların bu takıma hiç birşey vermediğini göremeyen o kör gözler benim gibi bir taraftarı haketmiyor. Peki o kitleye ne demeli..Ahmet Dursun,Seba gitsin diyen bilgiliye demediğini bırakmaya klube o stadın koltuklarından yön verebileceğini zanneden çapulcu tayfasına..O taraftar da beni haketmiyor.Aslında düşününce o kan emen parazitlere bu taraftar,bu taraftara da o kan emen parazitler mustahak..Şimdi o yaratık tekrar başkan seçilsin... Bilmem kaç senedir kongra uyeliği yapan ve saYgın dediğiniz adamları yine idare etsin,takımın maali durumunun içene etsin..O yaratık kongre üyeleriyle dalga geçer gibi delgado yerine gidecek futbolcuyu seçim sonuna ertelesin Mali işlerden sorumlu ertunç efendinin koltugunu korusun (İLGİNCTİR HERKEZ DEĞİŞİYOR AMA MAALİ İŞLER YERİNDE) Sen de ben kongre üyesiyim de oyunu demirören mahlukatına at.. Artık ben beşiktaşlılığımı askıya alıyorum.Ben beşiktaşlı değilim.Ben o yaratığın baba parasıyla şov yapıp klubu batırmasına karşı elim kolum bağlı iken beşiktaşlıyım diyemem.Demek ki klubün sahipleri varmış beşiktaş hiç benim olmamış.Ben benim olan değerlerimi kaybederken o Yaratık tekrar seçilebiliyorsa bu hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını gösterir.Benim olmayan bir takımı destekleYemem.. devletten aldıgım harcı bilete formaya vermem hep benim yaptığım yanlışlarmış.Ben bu beşiktaşı tutmuyormuşum ben o eskide olan kaybettiğim beşiktaşı tutuyormuşum.Beşiktaşımı benden çalanların beter olmasını diliyerek yazımı tamalıyorum. Yinede bir umut belki sabah kalktıgımda.... bir umut... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #265 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 5279 kişi! 3 senede bir lütfen oy kullama görevini yapmayacaksan, başka ne işe yararsın. 5279 kişi başkan adaylarının herbirinden daha fazla oy demek. 5279 kişinin şikayet etmeye ve takımı eleştirmeye hakları yok.Herşey ellerindeydi.Demek ki memnunlar gidişten
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #266 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 6 sandık sonucu - Demirören: 1398 Aksu: 859 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #267 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bende sevmiyorum demiröreni ve emin ol benle sınırlı değil sevmeyenler.Ama biz boşuna demedik sevinmek için sevmedik diye.Renklere bizim aşkımız başkalarına değil.Biz Beşiktaş aşığıyız.Evet bizi iyi yönetemeyen bir adamla beraberiz.Ama ilerisi için ne olur bilmiyoruz ki.Bende istemiyorum demiröreni.Sorun ona rena hanıma sizin bana 60 lira borcu var diyor mu kendi evi için.Ama Beşiktaş bu adamın eviyse niye beşiktaşımızdanda borç gibi istiyor bunu?Evet biz mantıkların önüne geçmeliyiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #269 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başladık yine Karamsarlığa..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |