![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimin başına geçtiiinden beri ACELECİ davranarak yolladığı teknik direktörlerle, yaptığı saçma sapan yabancı transferleriyle, verdiği saçma demeçlerle, hiç bir şekilde beşiktaşımızın başkanlığını yakışmıyor. 6 yıl çok bile durdu. Ama bu sene umuyorumki gidicek demirören. Beşiktaşlılığına kimse bişi diyemes, ama beşiktaş başkanlığını kaldıramıo. küfürle geldi, küfürle gitmek zorunda kalıcak. çok acı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence demirörenden bırak başkanı yönetici olmaz.O şirketi babası değilde kendi yönetseydi en başından,şimdi hayatta bu kadar varlığı falanda olmazdı.ama hala bazı arkadaşlarımız destek veriyor.dursun kalsın falan diyorlar,iyi işler yaptı diyorlar.demekki bu takım onlara yetiyor.daha iyisini istemiyorlar.o zamanda gitsin kalsın demenin manası yok.ama inşallah ocakta artık yönetimde başkanda değişir.İşini bilen yönetim istiyoruz.ayrıca denizlinin bu isteksizliği de beni tedirgin ediyor.inş eski haline gelir hemen. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazdıklarınızda Hernekadar Haklı Olsanızda Daha Ligin Başı , Erken bir düşünce diye düşünüyorum
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayret! Bir kaç başkan ve yönetim dalkavuğu daha bu topice damlamamış.Birazdan bu konuyu açan arkadaşın ne insanlığı kalır ne de Beşiktaş'lılığı. Fikrime gelince;Katılıyorum.Yazılanların fazlası yok eksiği var.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (13-08-2009 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kaçıncı yeter topic i ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kesinlikle katılıyorum , deöirörenin bu kulübe verdiği zararları yazmaya kalksak sayfalar yetmez. Bizim de gücümüz yetmez... Ama malesef gideceğini hiç sanmıyorum. Seba'nın bile karşısına aday olup acımasızca eleştiren babaların Demirören'e karşı bırakın aday olmayı çıkıp adam akıllı eleştiremedikleri , Yeter artık Seba diye yeri göğü inletenlerin 8-0 dan sonra bile Demirören yeter diyenlere saldırdıkları , forumlarda bile başkanı eleştirmenin Beşiktaşa ihanet kabul edildiği bir ortamda bu adam hiçbir yere gitmez.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kombineler 6000e ulaşmış.başkanın artık patoyu alıp getirmesi lazım. ingilterenin en tırt klüpleri , türkiyede küfür etmekten sıkıldığımız klüp her sene 30 bin kombine, inanılmaz forma satışı yapsın biz de ruhumuzla çenemizle onlarla rekabet edelim.diğer klüplere yapılan ,derininde siyasi nedenler bulunan, yardımları da saymıyorum.laf yapmak kolaydır istifa etsin etmesine ama neye yarar.gelen de koltuğunu sağlamlaştırmak için 2-3 seneyi borçları arttırmakla geçirir büyük ihtimal
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar tmm sezon başı felanda bu şahsiyet adını dahi ağzıma almak istemiyorum o koltuğa yakışmıyor..her tükürdüğünü yalamadı mı ??? YAPTIĞI TRANSFERLERDEN MİLYON DOLARLAR ÇÖPE GİTMEDİ Mİ 20 milyon euro borçla klübü alıp şuan borç batağına sokmadı mı ne yapması gerekiyo istifaya çağırmak için klübü mali krize mi sokması gerekiyo.. SAYGILARIMLA....... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |