![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostluk falan hikye ne zaman oldu öyle bir şey... ama türk futboluna en büyük zararları da cin con vermiştir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hasan şaş sende az değilsin seni hasan şaş yapan takımına kulübüne insan yaparmı bunları ekmek yediğin yer sanki senelerce bedava oynadın biz zaten biliyoruz gs den dost olmayacağını ergun gursoy denen insan müsveddesi beşiktaşın şampiyomnluklarını engellemek için yaptığı herşeyi
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. Konu kuzey tarafından (14-08-2009 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Allah besiktasimin hakkini yiyen herkesin cenazelerini cikartsin evlerinden.besiktasimin hakkini yiyen insaallah en sevdiginden olur.besiktasimin riskini calan sike ve saibeyle 20milyon besiktaslinin duygulariyla,gururuyla sevinciyle oynayan kisi ve kisilerin tez zamanda plakasiz tirlarin altinda kalirlaR iNSAALLAH.arkadaslar kurban olayim bu beddualar yüzünden beni hor görmeyin,1986yilini cok iyi olmasada hatirlarim ogünden bugüne su icimde kopan firtinayi,öfkeyi kini bir bilseniz ozaman azbile yazmissin dersiniz.ayrica 1987 nin kahramani ergun gürsoyla 1993kahramani adnan polata su temennilerde bulunacam.allah size acilarin en en en en en en büyügünü versin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Karagümrükspor dışında ne cinconu ne de ezikleri ne de başka bir kulubu dost goruyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | DOĞRU SÖZE NE HACET??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katıLmamak eLde deiL..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |