![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaç senedir aynı sözleri duynaktan bıkık.lafa gelince ooo süper yıldız alcaz almaya gelince ;gordon,diaatta,fenerli oyuncular,gsli oyuncular hepsi bizde ne işse.. lafla ekmek teknesi yürümez icraat sayın başkan icraat...
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haftada antalyaya karsi puan kayberdersek bunun hesabini nasil verirsiniz sayin baskan ve sayin denizli? koskoca takimin dustugu duruma bakiniz bu nasil vurdumduymazlikdir? 4 mac oynadik 4 unude kazanamadik daha neyi beklersiniz? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer sezonu bitecek elbette gorecegiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | galatasaray gider elanoyu baroşu getirir, fener dos santosu carlosu getirir, biz ise italyanın en kötü savunmacılarından birine yüklü mü yüklü para verir getirtiriz... yönetimimizin son yıllardaki transfer politikası felaket malesef... oynana futboluda görünce karamdsar olmamak elde değil... şans geçen seneki gibi her zaman yanımızda olmaz.. şu takıma takımı sırtlayacak bir oyuncu alınmadı ya ona kahroluyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Bu hafta kesin yeneceğiz. Takım umarım toparlanma sürecine girer. Birde takviye yapıldığı zaman Şampiyon olmama nedenimiz yok? Tabi bizlerde haklıyız! 3 aydır transfer dedikoduları, olmayan transferler. Çarşı taraftar grubunun ve bizlerin haykırdığı "Başkan bize Quaresma' yı getir" sloganları malesef olumsuzlukla sonuçlandı. Bu yüzden, moral olarak bir çoğumuz üzüntülü, sıkıntılı. Bunu hem reelde, hem forumda görebiliyorum. Dayanalım arkadaşlar dayanalım. Yakında tebessüm etmeye başlayacağız buna eminim. Hadi Kartal, saldırı zamanı!!!
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | christina ronaldo transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz....queresmayi istesek alirdik ama daha iyisini alacagiz...baskan bu sözleri ben söylemedim...hala bekliyoruz ama ortada ancak laflar kaldi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |