![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ikinci Yarinin Sonlarina Dogru Gayet Iyi Oynadik.. Pasla$malari Harkikaydi.. Ama Yinede 10 Numara Takviye $art Bence :S Yinede 3 Puani Aldik.. Cok $ükür ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Düşüncelerim ; Şu takıma ilk 15 dakikada gol bulsaydık,4'ten aşağı bitmezdi maç.Mustafa Hoca,bu Nobre sevdasından acilen vazgeçmelidir.Nobre'yi öne geçtiğimiz zamanlarda kullanmalıyız.Tamam harika mücadeleci,gayreti var ama olmuyor işte... İleride Bobo-Nihat ikilisi en uygunu...Sağ Holosko'ya emanet olmalı.Tello,bu takımın gerçek beyni.Ernst ise dinamomuz.Ayrıca Fink-Uğur değişikleri bize yarar getirir. Sivok-Ferrari'ye laf yok.Solda İsmail banko...Tek sorun daha aktif olmak,hucüma katılmak ve Erhan'ın bölgesi...işte orası düğüm...Erhan,Dağ,Toraman,Rıdvan hatta Erkan...Seç beğen al? ![]() 5.haftaya kadar bu takım oturur.Daha gollü maçlar izleriz.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık bir şeyi öğrenmemiz lazım seyircisiz futbol hiç birşey
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben herkesin aksine takımı beğendim özelikle fink ilk yarıda çok güzel oynadı diye düşünüyorum erhanı beğendim ekremi çok zorluyacağa benziyor nobre çok kötü bir maç çıkardı hiç bu kadar verimsiz oynadığını görmemiştim nihat gün geçtikçe daha iyi oluyor bunuda gösteriyor zaten tello herkesin bildiği gibi takımın beyni ancak kopuk kopuk oynuyor süreklilik sağlarsa her maç 3 ten aşaya atmayız beşiktaşımı tebrik ediyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | seyircisiz tadi olmuyor macin,bence Nobre kadar Bobo da bügün cok berbat oynadi ikici yari varmiydi yokmuydu belli deyildi.. bugün 2ci yariya Holoskoyla basdan baslamasi lazimdi ozaman skora erken giderdik.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TeLLo Harika Bir gol Attı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar olmuş olsa daha farklı olacağı kesin Maçın hepsini izleyemedim 2.yarısını izleyebildim.2 yarıya göre yorum yaparsam gayet iyiydik. Ama yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla ilk yarı vasat | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ilk 3 puan hayırlı olsun..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle 3 puanımız hayırlı olsun. Orta sahada ayağında top tutup takımı ileri çıkaracak, pas yapacak adama ihtiyaç var. 2. yarıda Uğur biraz topu ayağında tutup akıllı paslar verince oyunun şekli değişti. Bobo ve Nobre çok kötü oynadılar. 2. yarı Bobo'nun adını duymadım. Fink ortasahası kuvvetli rakiplere karşı iyi fakat bu tip maçlarda Ernst ve Fink beraber oynarsa etkisiz kalırız. Acil tavkiye gerekiyor. Bobo'yu satın artık. Yerine Batuhan bile gelse daha iyi oynar. Nobre de iyi bir yedek olarak beklesin. ilk 11 de oynamaması lazım.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kötü oynadık seyirci olmadığı için tatsız bi maç oldu kısacası öle veya böle kazandık önümüze bakacağız
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |